Ирина Ч. Опубліковано: 29 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2011 лучше крепить на саморезы, и покрывать с четырех сторон (для вакумной установки и закрытия всех пор) , могу предложить блок хаус из лиственницы. Можно цену и параметры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 17 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2011 Крепить надо на брусок . Гараж - довольно влажное помещение и древесина будет гулять. КУЛИБИН, посмотрел Ваш дом - большой респект, очень симпатично. Местность не Жукин ? За три месяца КУЛИБИН, я так думаю, решил по обшивке гаража и креплению блок-хауса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 19 лютого 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2011 За три месяца КУЛИБИН, я так думаю, решил по обшивке гаража и креплению блок-хауса. Решил перенести на весну.Не захотел перед зимой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз