Genkot Опубліковано: 28 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 Однокомнатная квартира в Ростове-на-Дону стоит полтора-два миллиона рублей. Каким образом может на неё заработать обычный молодой человек, вчерашний студент? Очевидно же — продать себя в рабство банку, взять ипотеку на тридцать лет и долгие-долгие годы работать на проценты по кредиту… fritzmorgen.livejournal.com/344419.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 28 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 молодец, парень дом не дворец, НО не рабство на 30 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Janeva Опубліковано: 28 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 И я оценила. У него впереди вся жизнь, и если будет таким же бойким, успеет еще и дворцом на месте домика обзавестись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 28 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 А мне бы было стремно в таком доме жить! Если нагрузить мансандру - выдержит ли его перекрытие? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Genkot Опубліковано: 28 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 Да и я посмотрел... и не знаю что всё таки лучше Летом терпимо, красиво зелено, а вот зимой что-то не очень, мне кажется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 28 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 уже есть такая темка в основном форуме Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кириченко дмитрий Опубліковано: 28 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2010 Печку топит а дымохода не видно . не договаривает чет ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз