Крис Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Подскажите почем можно купить кварцевый песок мытый фракцией 0,1-0,2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N_N_N Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Если Вас интересует цена за тонну с доставкой, то цена зависит от нужного Вам объема и места доставки. Если самовывоз - цена около 40 грн/т Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крис Опубліковано: 19 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Фракция именно 0,1-0,2? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N_N_N Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Фракция именно 0,1-0,2? Извините, не доглядел... Не знаю где такой мелкий можно купить, это ж пыль получается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крис Опубліковано: 19 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 да да, именно такой и нужно. Найти очень тяжело, сама не смогла, вот прошу помощи у знающих людей ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N_N_N Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 да да, именно такой и нужно. Найти очень тяжело, сама не смогла, вот прошу помощи у знающих людей ;) У меня есть контакт, написано речной песок мелкий, а на сколько он мелкий даже не знаю. Если хотите, можете позвонить, узнать: т. 04572-6-44-70 "Цегла Трипілля" г. Украинка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крис Опубліковано: 19 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Спасибо за номерок, к сажелению у них тоже нет такого... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крис Опубліковано: 8 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2010 Это цена в Киеве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз