ELVITO Опубліковано: 18 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2010 Здравствуйте! Может кто сможет одолжить мини-мойку чтоб помыть фундамент или подскажет где можно взять напрокат. Заливаю фундамент частями - хочу успеть до морозов. (Общая площадь до 20 м кв) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 18 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2010 Здравствуйте! Может кто сможет одолжить мини-мойку чтоб помыть фундамент или подскажет где можно взять напрокат. Заливаю фундамент частями - хочу успеть до морозов. (Общая площадь до 20 м кв) Одолжить не могу, но у моих коллег есть такая штука в прокате: (050)334-68-72 Михаил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрчег Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Здравствуйте! Может кто сможет одолжить мини-мойку чтоб помыть фундамент или подскажет где можно взять напрокат. Заливаю фундамент частями - хочу успеть до морозов. (Общая площадь до 20 м кв) Можно глупый вопрос - зачем мыть фундамент? Я тоже собираюсь до холодов заливать фундамент (частями) на летнюю кухню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitry Bud Опубліковано: 22 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2010 могу сдать.80 грн./день 331-19-16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ELVITO Опубліковано: 1 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 (змінено) Можно глупый вопрос - зачем мыть фундамент? Я тоже собираюсь до холодов заливать фундамент (частями) на летнюю кухню У меня перерыв между заливками был около года. И залитая часть засорилать грунтом, а для сцепления с последующим слоем это не есть хорошо. Вот потому и надо чистить было. Благодарю Dmitry Bud ! но пришлось вычищать насухо - спешил залить бетон - погода хорошая Змінено 1 листопада 2010 користувачем ELVITO дополнение Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз