:::NEPTUN::: Опубліковано: 31 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2010 Ой, только не надо "грузить".:fool: В харьковской области готовы бурить с НПВХ по 180 грн "на ура". Я сдуру позвонил, теперь задолбали своими предложениями.:D Забудте NEPTUN про 300 грн/м. Годика этак на четыре.... Тут, кстати, ваш земляк из Харькова в соседней ветке www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=48384 уже жалуется на скважину... Так я вам скажу, такие "дырки в земле" с дебитом 0,1 куб/час у нас стоят по 110 грн/м. Вы явно переплачиваете! Я же говорил о нормальных, полноценных скважинах, способных обеспечить нормальное водоснабжение и комфортное проживание в доме! А не мерять воду пипеткой! Кстати, в Харькове очень хорошая "буровая школа". Знаю, многие сейчас "висят" в Киеве. Но они, никак не по 180грн/м бурят! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
:::NEPTUN::: Опубліковано: 31 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2010 Забудте NEPTUN про 300 грн/м. Годика этак на четыре.... Давайте жить сегодняшним днем. И поменьше думать о том, что сколько будет стоить через 5 летю Вы же сами начали первым "заглядывать в будущее"! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ГМП Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 Тут, кстати, ваш земляк из Харькова в соседней ветке www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=48384 уже жалуется на скважину... Так я вам скажу, такие "дырки в земле" с дебитом 0,1 куб/час у нас стоят по 110 грн/м. Вы явно переплачиваете! Я же говорил о нормальных, полноценных скважинах, способных обеспечить нормальное водоснабжение и комфортное проживание в доме! А не мерять воду пипеткой! Кстати, в Харькове очень хорошая "буровая школа". Знаю, многие сейчас "висят" в Киеве. Но они, никак не по 180грн/м бурят! NEPTUN, не надо передергивать. ВЫ лучше меня знаете - скважина скважине - рознь. Тогда уж сообщите, по сколько Вы бурите пипеточные скважины? А нормальная скважина на песок так и стоит в Харьковской "хорошей буровой школе" 180-200 грн.;) И речь о ней, а не об артезианской с зашкаливающим железом в воде. 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 Ой, только не надо "грузить".:fool: В харьковской области готовы бурить с НПВХ по 180 грн "на ура". Я сдуру позвонил, теперь задолбали своими предложениями.:D Забудте NEPTUN про 300 грн/м. Годика этак на четыре.... Поважати подібну точку зору потрібно, бо вона ніщо інше, як відкладений попит. Щоправда, вкупі з ремонтними роботами (в кращому), або ліквідаційними роботами (в гіршому випадку). Якщо Вас цікавить найнижча ціна, то вона є не тільки в Харкові: вистачає сіромах на межі банкрутства і в Києві. Тема стара, як самоварне золото, або циганський мед, як післявоєнні позики, або окреме житло кожній сім’ї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ГМП Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 вистачає сіромах на межі банкрутства і в Києві. Нине клиенты малость просели в деньге, а по 200-250 сіромахам религия бурить не позволяет. Потому что привыкли "сіромахи" рубить по максимуму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 Нине клиенты малость просели в деньге, а по 200-250 сіромахам религия бурить не позволяет. Потому что привыкли "сіромахи" рубить по максимуму. Вибачте за порівняння, але це як в кінці 80-х дівки поділялися на: інтєрдєвочєк, гостінічних і вокзальних. Останні надавали послуги за стакан “чорнила” (міцного вина не відомого походження). В житті завжди є вибір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ГМП Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 Вибачте за порівняння, але це як в кінці 80-х дівки поділялися на: інтєрдєвочєк, гостінічних і вокзальних. Останні надавали послуги за стакан “чорнила” (міцного вина не відомого походження). В житті завжди є вибір. Ну, если образно ... "інтєрдєвочки, гостінічниє і вокзальні" - НО суть то одна - все б...и А вибір между той или иной сути не меняет. Другое дело, что пытаются убедить, что теперь и вокзальные будут по цене интердевочек. Ибо услуги сутенеров подорожали. Отаке...:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 НО суть то одна - все б...и[/i] А вибір между той или иной сути не меняет. Другое дело, что пытаются убедить, что теперь и вокзальные будут по цене интердевочек. Ибо услуги сутенеров подорожали. Отаке...:D Важко з Вами не згодитися: всі ми, хто щось продає (чи то якийсь товар, чи то послуги, чи то свою робочу силу, чи то всю країну) певною мірою б...і. А для тих, кому вибір не змінює суті залишається підліткове самовдоволення. І сутенерів їм, як і вокзальним не потрібно. Самовдовольнятися можна і штопанням шкарпеток і будівництвом андронного колайдеру. Про це багато пишуть ентузіасти на подібних форумах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=Олег= Опубліковано: 1 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 В харьковской области готовы бурить с НПВХ по 180 грн "на ура". Можете мне контакт скинуть? Заранее, спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ГМП Опубліковано: 2 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2010 Можете мне контакт скинуть? Заранее, спасибо! Завтра-послезавтра буду на даче, найду записную и сброшу номер. Вот вроде бы он, но не уверен. +380993037879 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=Олег= Опубліковано: 3 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2010 Спасибо большое! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз