InSAn Опубліковано: 14 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2017 Не близко) Они метров в шести от воды, диаметр кроны такого взрослого дерева максимум 3 метра. Розу ветров учли? Я серьезно - зная, с какой стороны чаще ветер, туда и меньше листопадных. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 14 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2017 ))) Конечно учли))) Как же без нее))) 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 28 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2018 Скоро весна! А мы продолжаем проектировать, зеленые крыши в том числе Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 6 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2019 Сезон набирает обороты и наша компания готова проектировать и реализовать креативные сады и парки. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 10 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2021 Ми активно проектуємо та реалізуємо красиві та сучасні об"єкти. Актуально про роботу тут - www.instagram.com/amazing_gardening_kiev/ 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 12 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 Якось уже хочеться весни! І початку сезону! 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 16 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2023 Ось так виглядає комплектація проєкту ландшафту. 1224534898_.mp4 2 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 15 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2023 (змінено) Засохла стара вишня дичка. Звільнилося місце. Тую садити не хочу. Може якесь декоративне дерево чи композицію. Буду вдячний за підказку. Між стволами крайніх туй 4 м.п. Клумба 1,5 м. Солнечна сторона. Автоматичний полів. Спойлер Змінено 15 квітня 2023 користувачем Gitan 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олянка Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2023 В 15.04.2023 в 16:32, Gitan сказал: Засохла стара вишня дичка. Звільнилося місце. Тую садити не хочу. Може якесь декоративне дерево чи композицію. Буду вдячний за підказку. Між стволами крайніх туй 4 м.п. Клумба 1,5 м. Солнечна сторона. Автоматичний полів. Показать контент Доброго дня! Щось високе там саджати не потрібно. Дерево з часом буде глушити сусідні туї. Можна гортензіі ближче до забору, а на передній план щось низьке - ялівці, багаторічники, можна і спіреї. Але логічніше буде продовжити ряд - туї+спіреї 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення