beavis Опубліковано: 20 жовтня Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 4 години тому, newbee2020 сказав: Здуувся ззцм? Я мімімум - змінився. Тому вже пару раз брав ГалКат. Але якби зараз будувався і треба було кабель в штукатурку - то взагалі шукав би шось забугорне, мабудь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ŘąŗìŧêĐ Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Вітаю, шановні, не підскажете які виробники кабелю найбільш надійні на вашу думку? Думаю на рахунок GK, але бачу що одесакабель виходить дорожче, ВВГнгп. Чи вище в нього ціна/якість, чи краще зупинитись на GK? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 5 хвилин тому, ŘąŗìŧêĐ сказав: Вітаю, шановні, не підскажете які виробники кабелю найбільш надійні на вашу думку? Думаю на рахунок GK, але бачу що одесакабель виходить дорожче, ВВГнгп. Чи вище в нього ціна/якість, чи краще зупинитись на GK? Галкат, ззмц, одескабель. Одес - самый дорогой, ззмц есть везде, галкат - мне показалось он более мягкий, легче было с ним) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: У вівторок в 08:34 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:34 26.10.2024 в 00:53, ЯД сказав: Галкат, ззмц, одескабель. Одес - самый дорогой, ззмц есть везде, галкат - мне показалось он более мягкий, легче было с ним) Ще є Каблекс, теж Одеса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз