Nobel Опубліковано: 23 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2010 Маю вже порядка 30 молодих дерев (2-3роки). Як правильно їх підживлювати??Чим/коли і скільки??? НА зиму чимось підживлювати??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 23 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2010 Необхідно оцінити їх стан. Восени рекомендують калійні та фосфорні добрива (категорично заборонені азотні). Власне я дивлюсь на кожне дерево і роблю висновок по кожному. А от після листопаду обробляю 1% розчином бордоської суміші та актарою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kimura Опубліковано: 23 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2010 Необхідно оцінити їх стан. Восени рекомендують калійні та фосфорні добрива (категорично заборонені азотні). Власне я дивлюсь на кожне дерево і роблю висновок по кожному. А от після листопаду обробляю 1% розчином бордоської суміші та актарою. Азотные не запрещены, на сколько я понял - в них просто нет смысла сейчас - яблоньки их конечно потребят, но про запас - -и будет вс е это дело в клетках разлагаться в течении зимы. А Азотные удобрения в земле - -долго не лежат - -и разлагаются на простые соединения без всякой пользы для садовода и растений. Соответственно - не то что бы это та к вредно - -скорее бесполезно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 23 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2010 дерева за цей рык дали гарний ріст...молоді пагони виросли по 0,5-0,8м. Формую помаленько крону. НА декількох є по 1-2 яблука Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 23 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2010 Азотные не запрещены, на сколько я понял - в них просто нет смысла сейчас - яблоньки их конечно потребят, но про запас - -и будет вс е это дело в клетках разлагаться в течении зимы. А Азотные удобрения в земле - -долго не лежат - -и разлагаются на простые соединения без всякой пользы для садовода и растений. Соответственно - не то что бы это та к вредно - -скорее бесполезно. Не согласен. Азотные удобрения стимулируют рост зеленой массы, а осенью растения наоборот ее сбрасывают, дабы отправиться на зимний покой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз