МаТраС Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 40 хвилин тому, OlaR сказав: Чужи без дозволу заходять у дім? Ви ще не її сім'я. Ви один з тих, хто її годує. І таких було багато. Коли б не ластилась, то вже померла бі від голоду. Коли признає за хозя'їв, то чужих у двір пускати не буде. А поки вона ще не впевнена, що не прийдеться завтра в когось іншого їжу просити. Собака не домашня 🙂 дякую за поради Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 17 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2023 16 часов назад, МаТраС сказал: я вже забрав це чудо) дуже розумна, спокійна. лащиться все одно до чужих( це проблема.будемо вирішувати. Коли у двір приходять сторонні - закривайте її в вольєрі і не дозволяйте нікому до неї підходити, бавитися з нею, або гладити. Це можна робити тільки членам родини. З часом звикне. Ну і з кінологом бажано попрацювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2023 (змінено) 4 години тому, Wolfchen сказав: Коли у двір приходять сторонні - закривайте її в вольєрі і не дозволяйте нікому до неї підходити, бавитися з нею, або гладити. Це можна робити тільки членам родини. З часом звикне. Ну і з кінологом бажано попрацювати. дякую. кінолог вже на з вязку Змінено 17 жовтня 2023 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
жена slaven_33 Опубліковано: 17 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2023 МаТраС, радійте, що собака адекватна та добра. З такою легше порозумітися. З часом ви почнете розуміти її, а вона вас і слідкувати почне за вашою реакцією. Не буде проблемою навчити хто чужий, а хто свій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2023 11 годин тому, жена slaven_33 сказав: МаТраС, радійте, що собака адекватна та добра. З такою легше порозумітися. З часом ви почнете розуміти її, а вона вас і слідкувати почне за вашою реакцією. Не буде проблемою навчити хто чужий, а хто свій. дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 17.10.2023 в 15:07, Wolfchen сказав: Коли у двір приходять сторонні - закривайте її в вольєрі і не дозволяйте нікому до неї підходити, бавитися з нею, або гладити. Це можна робити тільки членам родини. З часом звикне. Ну і з кінологом бажано попрацювати. так і роблю.бо був вже кандидат погладити. він мій друг, але вона ж поки цього не знає. поки на кінологів часу немає в найближчі тижня три. проблема поки що така. передня частина вольєру з металу ,а три зашиті деревом, то вона гризе доску, щоб вирватись. вранці близько км гуляємо і ввечері. їди безліміт в неї. не тікає нікуди від мене постійно слухає. а от з вал єра хоче вирватись зубами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 2 часа назад, МаТраС сказал: ,а три зашиті деревом, то вона гризе доску, щоб вирватись. Держать собаку постоянно в тесном вальере это не гуманно. У меня в вольере собака сидит только когда гости, или работа на участке типа покоса травы. Тем более собака с новым хозяином, боится просто. Пусть бегает по участку имхо, немцы умные. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 А є можливість не зачиняти у вольєрі? Так як вище написали - хай гуляє по території, зачиняти лиш на деякий час, але обов'язково давати якийсь смаколик, як тільки заводите у вольєр. І годувати лиш у вольєрі, щоб вона звикала, що це безпечне і корисне місце. Також, як матимете час, то всі ігри проводьте у вольєрі, іграшку їй туди кидайте, тощо. Також можна купити якусь іграшку-гризунок, з каучука, яку вона точно не розгризе, але буде мати чим зайнятися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 4 часа назад, МаТраС сказал: поки на кінологів часу немає в найближчі тижня три. Вам зараз не потрібно саме ходити до кінолога, навпаки, треба щоб кінолог прийшов до вас. Він подивиться на поведінку собаки на території, послухає ваші потреби і покаже-розкаже що і як робити. Одним словом - навчить вас розуміти один одного))) Ходити на заняття зараз я б навіть не радила, поки собака не відчула впевненості на своїй території, поки не звикла до вас і нового будинку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 Ось так виглядає идилия) Солдат спить, служба іде (кіт записує смени) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 Я шось вчора ввечері перебирав цвергшнауцерів на олх і вже наче вибрав якого ранком буду замовляти, а ранком замовив... зварювальний аппарат і маску Ж) Блін треба терміново один кутник приварити, може потім і вольєр зварю, а собакена вже на наступний день народження... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 нагадало мені як у 80-х пішов з сином на Перова купити йому папугу до пари 9 рублів, а там автомагазин і купив сигнали на Волжану 11 руб, сказав папугу потім куплю, бо він є, а такі сигнали дефіцітна штука. ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 9 годин тому, Wolfchen сказав: А є можливість не зачиняти у вольєрі? Так як вище написали - хай гуляє по території, зачиняти лиш на деякий час, але обов'язково давати якийсь смаколик, як тільки заводите у вольєр. І годувати лиш у вольєрі, щоб вона звикала, що це безпечне і корисне місце. Також, як матимете час, то всі ігри проводьте у вольєрі, іграшку їй туди кидайте, тощо. Також можна купити якусь іграшку-гризунок, з каучука, яку вона точно не розгризе, але буде мати чим зайнятися. поки тільки вал єр, бо треба кусок забора доробити. а що попало типа рабиці вже не вдохновляє. підриє і побіжить дружити з пацанами) а так,як виводок був один і чистокровний,то не хочеться портити ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 12 годин тому, DimaF сказав: Держать собаку постоянно в тесном вальере это не гуманно. всему свое время. до мене вона сиділа на прив язі пів року(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 9 годин тому, Wolfchen сказав: Вам зараз не потрібно саме ходити до кінолога, навпаки, треба щоб кінолог прийшов до вас. Він подивиться на поведінку собаки на території, послухає ваші потреби і покаже-розкаже що і як робити. Одним словом - навчить вас розуміти один одного))) Ходити на заняття зараз я б навіть не радила, поки собака не відчула впевненості на своїй території, поки не звикла до вас і нового будинку. зрозумів ,дякую. не вникав так глибоко. виховував кобеліну і досить вдало. а тут нестандарт) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 3 години тому, normal сказав: Я шось вчора ввечері перебирав цвергшнауцерів на олх і вже наче вибрав якого ранком буду замовляти, а ранком замовив... зварювальний аппарат і маску Ж) Блін треба терміново один кутник приварити, може потім і вольєр зварю, а собакена вже на наступний день народження... з наступаючим його Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 16.10.2023 в 22:42, OlaR сказав: Чужи без дозволу заходять у дім? ні, ніхто не заходив. то був момент поки я вол ер переробив, бо мій оврар не був таким скалолазом) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2023 ще сюрприз ждав в животі) на останнього вона чого підзабила, ледь спас розірвав плаценту та в загальний клубок кинув) смола смолою) video_2023-10-30_09-33-53.mp4 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2023 Как говорится "внезапно") Ну теперь раздать надо в хорошие руки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2023 29 хвилин тому, DimaF сказав: Как говорится "внезапно") Ну теперь раздать надо в хорошие руки) вже трое товаришів забили) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз