domnet Опубліковано: 12 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2010 Нужно сложить мангал-барбекю в Киевской области. Присылайте свои предложения и цены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usanin_n Опубліковано: 13 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2010 Нужно сложить мангал-барбекю в Киевской области. Присылайте свои предложения и цены. Вы смотрите в галереях мастеров, приценяйтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gazon Опубліковано: 13 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2010 Нужно сложить мангал-барбекю в Киевской области. Присылайте свои предложения и цены. это типа все сбегутся и передерутся? ну прям аукцион! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лентяй Опубліковано: 13 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2010 domnet-цена за что? Где размеры,способ отделки,есть ли фундамент,будет крыша или нет,какие условия для работы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dpdp Опубліковано: 15 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2010 Приеду. Сложу. $100 :beer::beer:8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usanin_n Опубліковано: 15 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2010 Приеду. Сложу. $100 :beer::beer:8-) Я отделку сделаю Можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gazon Опубліковано: 15 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2010 Приеду. Сложу. $100 :beer::beer:8-) СУППЕРПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!!!:good: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dpdp Опубліковано: 15 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2010 Я отделку сделаю Можно? Без шуток. Мне нравятся ваши камины. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз