Anyutka Опубліковано: 8 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2010 Сабж: необходимо наружное утепление 5-й этаж, хрущевка, Голосеевский р-н Интересует цена работа+материал, сроки, отзывы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lider-1978 Опубліковано: 9 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2010 Сабж: необходимо наружное утепление 5-й этаж, хрущевка, Голосеевский р-н Интересует цена работа+материал, сроки, отзывы 0977864290- Алексей. летом работали у меня на обьекте 220 грн m2 с материалом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 12 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2010 Нашли или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anyutka Опубліковано: 13 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2010 Нашли или нет? Это для моей знакомой...я скинула ей координаты 5 бригад, она будет после приезда из Москвы на неделе созваниваниваться со всеми. Вы можете что-то предложить?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз