vladest Опубліковано: 7 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2010 кто нибудь уже пробовал в режиме зима-лето? так ли там все замечательно, как пишут в рекламе? особенно интересует поведение зимой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 7 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2010 Читайте! Такие стеклопакеты появились в Украине сравнительно недавно. Я думаю что, отзывы будут после зимы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 7 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2010 Читайте! Такие стеклопакеты появились в Украине сравнительно недавно. Я думаю что, отзывы будут после зимы. читаю и все жду звонка, кстати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 7 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2010 читаю и все жду звонка, кстати Постараюсь быть в четверг, обязательно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladest Опубліковано: 7 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2010 Постараюсь быть в четверг, обязательно. желательно позвонить заранее. все ж работают, надо отпрашиваться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 7 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2010 желательно позвонить заранее. все ж работают, надо отпрашиваться Завтра перезвоню и договоримся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз