valerazaz Опубліковано: 2 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2010 Прошу помощи уважаемые форумчани,меня интересует стоимость роботы на сегодня ,по обшывке потолка в деревяном доме вагонкой+утеплитель. Заранее благодарен за оказания помощи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 2 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2010 Прошу помощи уважаемые форумчани,меня интересует стоимость роботы на сегодня ,по обшывке потолка в деревяном доме вагонкой+утеплитель. Заранее благодарен за оказания помощи. в среднем, 60-80 грн за м2, если потолок ломаный - цифра ближе к 80 грн м2, утеплитель - это еще 10-15 грн на м2 можно найти как дешевле, так и дороже 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mc407 Опубліковано: 3 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2010 Прошу помощи уважаемые форумчани,меня интересует стоимость роботы на сегодня ,по обшывке потолка в деревяном доме вагонкой+утеплитель. Заранее благодарен за оказания помощи. высота потолка ? толщина утеплителя ? ( утеплитель кровли) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз