Сарочка Опубліковано: 22 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2020 Опять опята продолжают радовать. Это во дворе. Морозилка больше не вмещает . В этом году отвариваю, потом жарю- так занимает меньше всего места. По Зип пакетам и в морозилку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sicario Опубліковано: 23 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2020 Опенька - умовно-їстівний гриб, який потребує довгої термічної обробки, та зміни води, в якій вариться... тому- там залишається дуже мало корисних елементів. Це по суті теж саме, що посмажити папір із цибулею і їсти Якщо це не так - аргументуйте, буде цікаво почитати, бо на смак вони досить смачні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2020 Опенька - умовно-їстівний гриб, який потребує довгої термічної обробки, та зміни води, в якій вариться... тому- там залишається дуже мало корисних елементів. Це по суті теж саме, що посмажити папір із цибулею і їсти Якщо це не так - аргументуйте, буде цікаво почитати, бо на смак вони досить смачні. багато чого після терм обробки вмирає) тому стараюсь їсти домашні сирі яйця, червону рибу, сало і тп а грибами просто можна кайфувати,як шашликом або жареною хрумтящою рибою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sicario Опубліковано: 23 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2020 багато чого після терм обробки вмирає) Так, але з тих же білих чи підосиновиків не потрібно двічі зливати воду і варити майже годину. Помив, легенько піджарив і готово. Думаю там корисних і вітамінів і мінералів залишається вдосталь. А печериці он взагалі можна сирими їсти п.с. доречі, може не всі знають, коли варите навіть овочі і зливаєте воду - зливаєте з нею більшість корисних вітамінів/елементів. Тому готувати краще на пару. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2020 toitumine.ee/ru/kak-pravilno-pitatsya/rekomendatsii-v-oblasti-pitaniya-i-piramida-pitaniya/frukty-i-ovoshhi-yagody/chto-proishodit-s-plodami-pri-obrabotke Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 1 января, пора за грибами в лес. Фламулина( опята зимние) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sicario Опубліковано: 2 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2021 toitumine.ee/ru/kak-pravilno-pitatsya/rekomendatsii-v-oblasti-pitaniya-i-piramida-pitaniya/frukty-i-ovoshhi-yagody/chto-proishodit-s-plodami-pri-obrabotke найкраще використовувати пароварку, але це не про умовно-їстівні гриби ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
жена slaven_33 Опубліковано: 2 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2021 Опенька - умовно-їстівний гриб, який потребує довгої термічної обробки, та зміни води, в якій вариться... тому- там залишається дуже мало корисних елементів. Це по суті теж саме, що посмажити папір із цибулею і їсти Якщо це не так - аргументуйте, буде цікаво почитати, бо на смак вони досить смачні. Опята - общее название группы грибов. Осенний опенок относится к съедобным грибам, зимний- к условно-съедобным. Я, лесные грибы , отвариваю минут 20-ть - и на на сковородку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sicario Опубліковано: 2 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2021 Опята - общее название группы грибов. Взагалі конкретно рід "Опенок" - це тільки осінній. Літній, так званий в народі теж опеньком - теж їстівний гриб, але вже нижчої 4ї групи, так само як і зимний. Я, лесные грибы , отвариваю минут 20-ть - и на на сковородку. а навіщо варити 20 хв білі або підосиновики перед обсмаженням? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
жена slaven_33 Опубліковано: 2 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2021 Взагалі конкретно рід "Опенок" - це тільки осінній. Почитайте энциклопедию, лучше... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sicario Опубліковано: 2 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2021 Почитайте энциклопедию, лучше... навзаєм... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Вчера ездили за зимними опятами. Из трех мест где всегда были в огромных количествах были только в одном и то не масово. Очень много совсем маленьких. Погода вроде как и ихняя а вот что то нет того как раньше. Были также ушки и вешенки но тоже не масово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2021 В Тернопольских лесах Тернопольский священник показал "чудо" – грибы и цветы в заснеженном лесу Мужчина рассказал, что нашел грибы и цветы под снегом в Бережанском районе. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2021 Короче, зонтики морозить не стали, жена их замариновала. ) Просьба ну если не забудеде раскажите что получилось. Этого способа еще не пробовал да и не знал. Рассказываю, вспомнил. Зонтики таки заморозили, замороженные пошли прекрасно, единственное это она морозила по 5 штук, много за раз. Но вкус почти одинаковый с осенними, а вот маринованные меня не впечатлили, от слова вообще! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 12 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2021 Спасибо. У меня тоже заморожен кулек с ним еще не дошли т. к. полно всяких разных других. Зонтиков еще насушил целый ящик. В перетертом виде в супы. На очереди сморчки. Я их собираю вместе с соком березовым. Но они растут вообще без всякой заономерности. Найти их могу только случайно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2021 Скажите, а как вы перебарываете запах сморчков? Меня он просто убивает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 16 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2021 Скажите, а как вы перебарываете запах сморчков? Меня он просто убивает. Чтото не понял. Первый раз слышу что они как то не то с запахом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2021 Так они ж воняют не «по-децки», правда я их взял уже с чёрными шляпками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 16 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2021 То может вы их уже переспевшими или гнилыми взяли. Нормальный у них запах и на вкус даже очень хорошие. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2021 Бог его знает, шляпки были черными, ножки красивыми, твёрдыми, чистенькие, а запах "убиться не встать". В этом году, если доживу, обязательно поищу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Сморчки. Кто где собирает, как готовите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 (змінено) Неделю назад точил сок и попутно нашел немного саркосцыфы. Сморчков вообще не было. Холодина они вряд ли будут расти. А ну да я ж забыл сейчас это называется глобальное потепление а то не политкорректно. С таким холодом в этом году их может и не быть. Змінено 23 квітня 2021 користувачем Shulz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Товарищ с Харьковщины поделился: Лесная прогулка. Так что были 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Карат Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Бог его знает, шляпки были черными, ножки красивыми, твёрдыми, чистенькие, а запах "убиться не встать". В этом году, если доживу, обязательно поищу. Є підозра, що ви гриби веселка збирали. Вигляд в них подібний до зморшкової шапинки, а запах гнилого м'яса. Подивіться інформацію в інтернеті. Можливо впізнаєте зібрані вами гриби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Что такое гриб веселка прекрасно знаю, знакомый на нем нехило поднялся. Кстати, на открытии в 2018-м он за ночь вырос у меня просто под «палаткой» Вернулся в лагерь и нашёл под машиной гриб веселка. Все знают что это такое? :-ok-: Капец, первый раз в жизни сам нашёл. Вырос за ночь прямо в следе от протектора. Как раз варили шурпу в чугунке, типа в печке, хотел вкинуть, но запах остановил. Покушали так, без изысков! ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз