Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Грибники Ау! Или когда и где собирать грибы в лесу.

Shadow Lord

Рекомендовані повідомлення

Опять опята продолжают радовать. Это во дворе. Морозилка больше не вмещает . В этом году отвариваю, потом жарю- так занимает меньше всего места. По Зип пакетам и в морозилку

BE40ADE5-67A0-4073-858E-4763C07F2E19.thumb.jpeg.1a01e48e53f7bec5901b5c63676afa6b.jpeg

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Опенька - умовно-їстівний гриб, який потребує довгої термічної обробки, та зміни води, в якій вариться... тому- там залишається дуже мало корисних елементів. Це по суті теж саме, що посмажити папір із цибулею і їсти :unknown:

Якщо це не так - аргументуйте, буде цікаво почитати, бо на смак вони досить смачні.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Опенька - умовно-їстівний гриб, який потребує довгої термічної обробки, та зміни води, в якій вариться... тому- там залишається дуже мало корисних елементів. Це по суті теж саме, що посмажити папір із цибулею і їсти :unknown:

Якщо це не так - аргументуйте, буде цікаво почитати, бо на смак вони досить смачні.

 

багато чого після терм обробки вмирає)

тому стараюсь їсти домашні сирі яйця, червону рибу, сало і тп:)

а грибами просто можна кайфувати,як шашликом або жареною хрумтящою рибою:beer:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

багато чого після терм обробки вмирає)

Так, але з тих же білих чи підосиновиків не потрібно двічі зливати воду і варити майже годину. Помив, легенько піджарив і готово. Думаю там корисних і вітамінів і мінералів залишається вдосталь. А печериці он взагалі можна сирими їсти :)

п.с. доречі, може не всі знають, коли варите навіть овочі і зливаєте воду - зливаєте з нею більшість корисних вітамінів/елементів. Тому готувати краще на пару.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

toitumine.ee/ru/kak-pravilno-pitatsya/rekomendatsii-v-oblasti-pitaniya-i-piramida-pitaniya/frukty-i-ovoshhi-yagody/chto-proishodit-s-plodami-pri-obrabotke
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
toitumine.ee/ru/kak-pravilno-pitatsya/rekomendatsii-v-oblasti-pitaniya-i-piramida-pitaniya/frukty-i-ovoshhi-yagody/chto-proishodit-s-plodami-pri-obrabotke

 

найкраще використовувати пароварку, але це не про умовно-їстівні гриби ...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Опенька - умовно-їстівний гриб, який потребує довгої термічної обробки, та зміни води, в якій вариться... тому- там залишається дуже мало корисних елементів. Це по суті теж саме, що посмажити папір із цибулею і їсти :unknown:

Якщо це не так - аргументуйте, буде цікаво почитати, бо на смак вони досить смачні.

 

Опята - общее название группы грибов. Осенний опенок относится к съедобным грибам, зимний- к условно-съедобным.

Я, лесные грибы , отвариваю минут 20-ть - и на на сковородку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Опята - общее название группы грибов.

Взагалі конкретно рід "Опенок" - це тільки осінній.

Літній, так званий в народі теж опеньком - теж їстівний гриб, але вже нижчої 4ї групи, так само як і зимний.

 

Я, лесные грибы , отвариваю минут 20-ть - и на на сковородку.

а навіщо варити 20 хв білі або підосиновики перед обсмаженням?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Взагалі конкретно рід "Опенок" - це тільки осінній.

 

Почитайте энциклопедию, лучше...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчера ездили за зимними опятами. Из трех мест где всегда были в огромных количествах были только в одном и то не масово. Очень много совсем маленьких. Погода вроде как и ихняя а вот что то нет того как раньше. Были также ушки и вешенки но тоже не масово.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 тижні потому...

В Тернопольских лесах

 

4bb2b03fc9ff.jpg

 

Тернопольский священник показал "чудо" – грибы и цветы в заснеженном лесу

 

44245da57d30.jpg

 

Мужчина рассказал, что нашел грибы и цветы под снегом в Бережанском районе.

 

1ebc8741cba4.jpg

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...

Короче, зонтики морозить не стали, жена их замариновала. )

Просьба ну если не забудеде раскажите что получилось. Этого способа еще не пробовал да и не знал.

Рассказываю, вспомнил. :)

Зонтики таки заморозили, замороженные пошли прекрасно, единственное это она морозила по 5 штук, много за раз.

Но вкус почти одинаковый с осенними, а вот маринованные меня не впечатлили, от слова вообще!

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Спасибо. У меня тоже заморожен кулек с ним еще не дошли т. к. полно всяких разных других. Зонтиков еще насушил целый ящик. В перетертом виде в супы.

На очереди сморчки. Я их собираю вместе с соком березовым. Но они растут вообще без всякой заономерности. Найти их могу только случайно.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Скажите, а как вы перебарываете запах сморчков?

Меня он просто убивает.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Скажите, а как вы перебарываете запах сморчков?

Меня он просто убивает.

 

Чтото не понял. Первый раз слышу что они как то не то с запахом.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

То может вы их уже переспевшими или гнилыми взяли. Нормальный у них запах и на вкус даже очень хорошие.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Бог его знает, шляпки были черными, ножки красивыми, твёрдыми, чистенькие, а запах "убиться не встать".

В этом году, если доживу, обязательно поищу.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
Неделю назад точил сок и попутно нашел немного саркосцыфы. Сморчков вообще не было. Холодина они вряд ли будут расти. А ну да я ж забыл сейчас это называется глобальное потепление а то не политкорректно. С таким холодом в этом году их может и не быть. Змінено користувачем Shulz
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Бог его знает, шляпки были черными, ножки красивыми, твёрдыми, чистенькие, а запах "убиться не встать".

В этом году, если доживу, обязательно поищу.

 

Є підозра, що ви гриби веселка збирали. Вигляд в них подібний до зморшкової шапинки, а запах гнилого м'яса. Подивіться інформацію в інтернеті. Можливо впізнаєте зібрані вами гриби

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Что такое гриб веселка прекрасно знаю, знакомый на нем нехило поднялся. :)

Кстати, на открытии в 2018-м он за ночь вырос у меня просто под «палаткой»

 

Вернулся в лагерь и нашёл под машиной гриб веселка. Все знают что это такое? :-ok-:

 

fa27ca7a598d.jpg

 

Капец, первый раз в жизни сам нашёл. Вырос за ночь прямо в следе от протектора.

 

c58e63bcdac8.jpg

 

Как раз варили шурпу в чугунке, типа в печке, хотел вкинуть, но запах остановил.

 

d934c8c4746a.jpg

 

Покушали так, без изысков! :-)

...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...