porterlv Опубліковано: 26 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2019 Пакую поштучно в кульки і морожу. Потім в кляр і як відбивну жую Маслята аналогічно - почистив, нарізав і заморозка. Опеньки відварив і на заморозку. Молоденькі на закрутки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2019 Хтось знає що це за звір? А також фото весни посеред осені. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 26 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2019 Приміряйте гливу: gribnick.org.ua/grib-glivi.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2019 Приміряйте гливу: gribnick.org.ua/grib-glivi.html Ні. Гливи пластинчасті. А це губчатий. Я дав фото низу. Імхується що то якийсь з трутовиків. Запах класний чимось білі нагадував. Ріс на пнях. Були екземпляри з пучком грибів під кіло вагою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 26 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2019 Вчора був на грибах, кузен приїхав з Києва, то я на гриби його вивіз, на годинку. За годину набили ящик зонтиків. Смажив і плювався - їх реально багато було, дуже багато. Довелося заморозити частину. До речі, може хто знає, як їх ще можна приготувати? Масово? Бо тушкувати - не воно Того року вперше спробувала, не дуже вразили, особливо коли достатньо інших, класичних грибів. Цього року назбирала, бо на бизгриб'ї і зонтік гриб))) Розбираю гриб на пелюстки, смажу на олії з додаванням вершкового масла, далі використовую для начинки в кіш-лорен. Також можна зробити фарш для зраз або пельменів. Заморожувала посмажені також. Ножки сушу і змелюю на кавомолці - виходить грибний порошок. Того року робила і заморожувала фарш з опеньок і польських. Потім додаю до м'ясного фаршу Молоді бабки і підосиновики ріжу кубиками і заморожую для грибної юшки. Із зрілих, м'яких завжди суп-пюре. Якщо багато - теж на фарш. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Вчера собрали маслята, четыре ведра, много червивых. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Вчера. Дубечня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Вчера. Дубечня. Польские есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Польский только начинает. Если погода позволит, то через пару дней море будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 28 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2019 у всех грибы как грибы, а у меня... последний ооочень красивый, написано фиолетовая рядовка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 28 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2019 Перший - зонтик, найсмачніший гриб. В мене діти в смаженому вигляді їх люблять більше, ніж білі чи опеньки. Добавлено через 1 минуту Вчора був в лісі між Черкасами і Мошнами, кілометрів 5 від Дахнівки і наліво. там опеньки. Трохи назбирали, народ був і з польськими, і з опеньками, а ми походили годинку - і додому. Але гриб є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2019 Лично я собираю грибы прямо на рабочем месте,внутри дома заказчика перед заливкой стяжки.Как раз на супчик и зажарку хватит! 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 28 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2019 Вешенку видно,а дерева из которого она растет нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 29 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2019 А дерево осталось в бетоне,не снятая опалубка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2019 Лично я собираю грибы прямо на рабочем месте,внутри дома заказчика перед заливкой стяжки.Как раз на супчик и зажарку хватит! :lol: первое-то домовые шампиньены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 29 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опята есть, но в основном не на пнях, а лесные. Поляки тоже попались, но не особо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2019 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Snegovik Опубліковано: 30 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2019 ... внутри дома заказчика... Невже замовник небачить що внього в будинку робиться, це капець Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 30 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2019 Попали в молоду соснину. Маслята дуже старі і страшно хробачливі. Прийшлось переключитись на рижики. Набрали не мало. Зіткнувся з ними в перше, пори хвальби в інтернеті враження не дуже. Їсти можна але так щоб з захопленням то ні (смажив з цибулею попередньо відварені). Чи їх якось інакше тре готувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2019 Якщо їх відварити то вони втрачають весь смак і хрусткість Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2019 Попали в молоду соснину. Маслята дуже старі і страшно хробачливі. Прийшлось переключитись на рижики. Набрали не мало. Зіткнувся з ними в перше, пори хвальби в інтернеті враження не дуже. Їсти можна але так щоб з захопленням то ні (смажив з цибулею попередньо відварені). Чи їх якось інакше тре готувати? ми їх раніше солили, але вже спитати рецепт нема в кого...пошукайте, це дуже смачно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 5 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2019 А что там с грибочками твориться, пошли после морозов,погода вроде обязывает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 5 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2019 Черкаси-Сміла - нуль взагалі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2019 Заехал перед охотой в Процеве - под деревьями вообще сухо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 7 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2019 Наверное, с грибами в этом сезоне все! Сегодня только утешительный приз: белый, боровик, полячек и горстка рядовок... Спасибо, лес! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз