Реалист Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 В суботу такий Всі з землі вириті. Вы что, это ж трюфели! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Вы что, это ж трюфели! З мене мої вже сміються. Кажуть що зі мною собаки не треба. Я сам їх шукаю. Просто сумнівався чи вони таки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 З мене мої вже сміються. Кажуть що зі мною собаки не треба. Я сам їх шукаю. Просто сумнівався чи вони таки. agroportal.ua/special-projects/made-in-ukraine-okhota-na-tryufeli/# Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 agroportal.ua/special-projects/made-in-ukraine-okhota-na-tryufeli/# ак, в этом году тосканские трюфели продаются по €4 тыс./кг,Вага вчорашнього 288 грам Ітого 1152 ойро. Блін аж страшно такий дорогущий гриб їсти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 20 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2018 Вага вчорашнього 288 грам Ітого 1152 ойро. Блін аж страшно такий дорогущий гриб їсти. Шукай краще покупця на такий гриб. А за ті гроші повезеш доньку на тиждень по Европах з олінклюзів. Таку грибалку вона на все життя запам'ятає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2018 Шукай краще покупця на такий гриб. А за ті гроші повезеш доньку на тиждень по Европах з олінклюзів. Таку грибалку вона на все життя запам'ятає. Можна було на ОЛХ закинути. Але вже пізно він почав в'янути. Закинув в морозилку. Буду сам їсти. А на море і так поїдемо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2018 Можна було на ОЛХ закинути. Але вже пізно він почав в'янути. Закинув в морозилку. Буду сам їсти. А на море і так поїдемо. Его в ресторанах для запаха на терке натирают в разные блюда . А чтоб просто ели - не видела. белый трюфель дешевле черного. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2018 Его в ресторанах для запаха на терке натирают в разные блюда . А чтоб просто ели - не видела. белый трюфель дешевле черного. Чорний в тому році викинув, була пара маленьких, в Карпатах над перевалом знайшов. З телефона фотки стер випадково. Те що труть для запаху я знаю. Його не готують. Але якось мене запах не вразив. Може в страві буде цікавіше. Або я таки не тямлюсь в ковбасних обрізках. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2018 Чорний в тому році викинув, була пара маленьких, в Карпатах над перевалом знайшов. З телефона фотки стер випадково. Те що труть для запаху я знаю. Його не готують. Але якось мене запах не вразив. Може в страві буде цікавіше. Або я таки не тямлюсь в ковбасних обрізках. ;) То все на любителя, а больше для понтов. Я тоже не люблю ни устрицы, ни фуагру (жирная) - Бе-е-е 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 22 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2018 Возле нас нема грибов, нема:bad: Такие дожди прошли, в лесу что в парнике, но пусто Пару маслят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 22 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2018 Возле нас нема грибов, нема:bad: Такие дожди прошли, в лесу что в парнике, но пусто Пару маслят В нас ВАЛОМ. Ціна вже до 40 грн за кіло впала. І це білі. Якщо в Карпатах то маленькі по 40, великі по 20. Доречі двічі повертались з грибів казав дружині давай станемо на нашому місці маслюків назбираємо. Не захотіла. Накосиш пару відер за годину, а потім до ночі чистиш. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2018 Вага вчорашнього 288 грам Ітого 1152 ойро. Блін аж страшно такий дорогущий гриб їсти. и сколько он хранится? капец. кило насобирал. можно пол года не работать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 24 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2018 и сколько он хранится? капец. кило насобирал. можно пол года не работать Залишилось назбирати. Враховуючи що в мене це 3 трюфель за все життя, а перші два були меншими, то таки доведеться мені працювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 поехал на новообуховскую трассу. не смотря на дожди - хер там Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 поехал на новообуховскую трассу. не смотря на дожди - хер там Пробежался по грибным местам. подтверждаю. хер там... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Пробежался по грибным местам. подтверждаю. хер там... так выпьем же за хер там Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maxut Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Грибники ау. Помогите опознать что я накосил. Их есть то хоть можно? Причем сетчатых, на длинной ножке, с зелёным низом, размером шляпки с 10 копеек, можно было косой косить. Завтра думаю они будут побольше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Грибники ау. Помогите опознать что я накосил. Их есть то хоть можно? Друге фото їх в нас називають яєчники. Я їх люблю. Третє фото сироїжки? Але я їх не беру. По перше в сироїжки найбільше отруйних двійників. Та ж бліда поганка. А подруге навіщо займати місце в відрі пластинчастими якщо є трубчасті ті ж білі, яєчники, маслюки чи синьокорені. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Друге фото їх в нас називають яєчники. Я їх люблю. Третє фото сироїжки? Але я їх не беру. По перше в сироїжки найбільше отруйних двійників. Та ж бліда поганка. А подруге навіщо займати місце в відрі пластинчастими якщо є трубчасті ті ж білі, яєчники, маслюки чи синьокорені. сто пудов выкинуть на хер все, оставить мочалочки . отравится таким грибом один шанс и з миллиарда 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Вот что сегодня нашел, лежит на листе А4. Два больших потянули на 550 грамм. Боярка, в километре от дороги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maxut Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Спасибо за внимание. Пластины нафиг. Трубчатые собираем и едим. Все грибы собрал под дубами в разгроничительной полосе между полями. На прошлой неделе таких яечных собрал два кило, только больших. Думал что это белые. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 сто пудов выкинуть на хер все, оставить мочалочки . отравится таким грибом один шанс и з миллиарда если только это не окажется сатанинский гриб Добавлено через 4 минуты Спасибо за внимание. Пластины нафиг. Трубчатые собираем и едим. Все грибы собрал под дубами в разгроничительной полосе между полями. На прошлой неделе таких яечных собрал два кило, только больших. Думал что это белые. Моховики это , я их в Пуще собирал . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 26 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2018 Третє фото сироїжки? Але я їх не беру. По перше в сироїжки найбільше отруйних двійників. Та ж бліда поганка. А подруге навіщо займати місце в відрі пластинчастими якщо є трубчасті ті ж білі, яєчники, маслюки чи синьокорені. Всегда собираю сыроежки, если их достаточно много и они крепкие, особенно если есть кому носить ведра)) Ничем не уступают по вкусу тем же подберёзовиккм и т.д. Мой личный хит - пельмени из сыроежек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tischa Опубліковано: 27 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2018 Пробежался по грибным местам. подтверждаю. хер там... Бородянский район грибы есть, жена вчера большую корзину накосила в основном подосиновик, подберёзовики и беляки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 27 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2018 если только это не окажется сатанинский гриб Добавлено через 4 минуты Моховики это , я их в Пуще собирал . Його складно з чимось сплутати. Та й не всюди в нас він росте. Я ще жодного разу його вживу не бачив. А от не досвідчені грибники сприймають синьокорінь за нього. Зрізали зріз посинів і викидають. З одного боку правильно не знаєш гриб то викинь. Але з іншого як починають різати та викидати то не розумієш напоркуа. Їх же одразу видно що то синьокорінь. Перевели купу класних грибів та й пішли собі. А тим хто їх бере нічого не залишається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз