Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

the Будівництво

gokostik

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня усім, Форумчани!

Досить давно хотів розпочати власну тему, про будівництво хатинки, але ніяк не міг взятися за цю справу. Час йшов і от назбиралася

велика кількість питань з якими краще розбиратися не на пальцях, а показавши Вам, друзі, фотки.

Маю надію, що комусь ця тема стане в нагоді.

 

Отож ось вона хатинка:

P8310082.JPG

 

Альбом розміщений в пікаса-веб - тому дуже прошу подивитися їх там ;) ...бо так важко робити тут їхні маленькі копії, що просто ппц...

 

А тепер, якщо Ваша ласка, прошу прочитати мої питання, і висловити Вашу думку.

 

1.

P8310092.JPG

ось на цьому фото видно стіну цокольного поверху. Бетон товщиною 40 см. Деякі місця закладені цеглою. Я хочу утеплити її.

як найкраще це зробити? Чи вистачить зовнішнього утеплення наприклад пінополістиролом? Яку товщину та плотність краще вибрати?

 

2.

P8310095.JPG

цокольний поверх має три кімнати. В одній я з друзями вже залив підлогу. Без утеплення. Кімната буде використовуватися для зберігання різних банок-склянок. І не буде опалюватися. В двох інших я планую заливати підлогу з утепленням. Чи можна використовувати для цього звичайний 5 см пінополістирол? Як це технічно реалізувати? ?заливати неширокими рядами (адже ходити по ньому буде неможливо)? Докладати ряд пінополістиролу і лити далі? :) Навчіть будь-ласка. Також думаю поверх пінополістиролу прокласти поліетиленову плівку - прочитав десь в нас на форумі - аби з бетону не втікала водичка - але це тільки ускладнює процес заливання стяжки.

Також в мене лишилось багато газобетонних відрізків різної товщини... Може використати їх? :)

 

3.

P8310067.JPG P8310065.JPG

 

Цей невеличкий балкончег знаходиться над кухнею. Отож я думаю його утеплити зверху. Укладу пінополістирол вровєнь ( ілі виступать :) ) з газобетоном, а потім заллю все зверху бетоном з наклоном, аби стікала водичка... я думаю)... А як найкраще потім обробити поверхню балкону, аби він був зручний у використанні?

Мені сподобалося як у журналі накривали терасу дощечками з проміжками. Спочатку бетон обробили смолою. Бетон був залитий під наклоном. До нього прикріпили балки. А до них дощечки полаковані кльовим лаком через невеликі проміжки. Саме через них буде втікати вода... але шо буде зі снігом? :) і як довго проживуть там досочки? )

Змінено користувачем gokostik
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 рік потому...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...