oleg_ Опубліковано: 31 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 Господа, какие сейчас расценки на установку мансардного окна? Крыша - металлочерепица. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rombikk Опубліковано: 31 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 В сентябре 2007г. установка мансардного окна с окладом и гидроизоляцией стоила 50 у.е. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleg_ Опубліковано: 31 січня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 мои строители загнули 100 баксов за окно. после слов - вы че?! это дорого! не годится так - сразу упал до 80. думаю собью до 70. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rombikk Опубліковано: 31 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 Если строители делают крышу полностью ,то 50-60 у.е. за окно вполне достаточно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleg_ Опубліковано: 31 січня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 Вот и я так думаю. спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snitsar Опубліковано: 31 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 Есть один ньюанс, если металлочерепица еще не уложена, тоесть окно устанавливается на обрешетку то цена 60-70$. Если металочерепица уже уложена то такая работа должна стоить не меньше 80. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 31 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2008 делал за 50 долл.одно подтекает- надо лезть и силиконить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз