_Mars Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Позволю себе немного покомментировать фотки Какая-же я все-таки довголапая 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Mars Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Иегова...Пошли мне и Леониду Черновецкому манны небесной...или порошка белого 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Mars Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Ты меня уважаешшшшь? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Иегова...Пошли мне и Леониду Черновецкому манны небесной...или поршка белого :ROFL::ROFL: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Mars Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 ...голосом Галлилея -И все равно она е..нется тебе на голову Комментарий к фотке с двумя мужскими телами в джакузи-цензура не пропустила:D:D:D 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 17 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Позволю себе немного покомментировать фотки Какая-же я все-таки довголапая Иегова...Пошли мне и Леониду Черновецкому манны небесной...или поршка белого Ты меня уважаешшшшь? Была у меня такая идея - откомментить... Но когда выкладывал - обломался 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Для резки хлеба.. или овощей всяких.. на ней тазик с крыльями в кульке стоял.. ну типа подставки, чтоб при транспортировке не помялось.. о а какова цвету? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Да, молодчаги!!! Жень, колись - кто был убит и съеден???))))))))))))))))))))))))))))) начитались тут подписи моей блин)))))))))))))))))))00 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 о а какова цвету? Деревянного:D.. с ручкой.. примерно 12х20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Да, молодчаги!!! Жень, колись - кто был убит и съеден???))))))))))))))))))))))))))))) начитались тут подписи моей блин)))))))))))))))))))00 Не помню - последний опоздавший=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Деревянного:D.. с ручкой.. примерно 12х20 вот блин, не находил. чет такой не находил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 ну и ладно)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 17 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2010 Не помню - последний опоздавший=) хм... я думал опоздавшим - штрафную)))))))))))))))))))))) а тут раз - и на шашлыг)))))))))))))) апасные Вы аднака))))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 18 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2010 Деревянного:D.. с ручкой.. примерно 12х20 Жень- пошукай в морозилке- вроде Ромик тебе туда стратегический запас мяса укладывал, и вроде на такую дощечку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Mars Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Жень- пошукай в морозилке- вроде Ромик тебе туда стратегический запас мяса укладывал, и вроде на такую дощечку... У Ромика нужно шмон сделать.Позарился небось на древесину-то...Типа -в хозяйстве-сгодится:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Жень- пошукай в морозилке- вроде Ромик тебе туда стратегический запас мяса укладывал, и вроде на такую дощечку... Мясо - да, было!=) А вот дощечку завезите! Мне четвертой деревяной до коллекции не хватает!=))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Сообщение от IesuiT а какова цвету? Деревянного:D.. с ручкой.. примерно 12х20 Подумать только, мой любимый цвет и размер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Подумать только... ОФФ. Стесняюсь спросить... Вы в Милой живете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 (ссылка на изображение устарела) скворешник и воробьятник остались живы = они у меня припрятаны от гостей, шезлонги я, жлоб, забыл вытащить - тоже целы. Деревья вроде тоже не доламали.=))) Любимые мои карикатуры - в детстве цельная книжка была. Кукрыниксы, кажется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Кукрыниксы, кажется Не. Бидструп. Сам залистывал до дыр, в детстве. www.google.com.ua/images?hl=ru&client=firefox&hs=RU8&rls=org.mozilla:ru:official&q=%D0%91%D0%B8%D0%B4%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BF&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=-lhtTKKqConfOOGc-MYC&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCwQsAQwAA&biw=1520&bih=860 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shadow Lord Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Жесть... расти мне до вас и расти... лет 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 ОФФ. Стесняюсь спросить... Вы в Милой живете? Петрушки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Жесть... расти мне до вас и расти... лет 10 Чавой-то Вы скромничаите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Moroz Опубліковано: 19 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2010 Чавой-то Вы скромничаите? Хочешь сказать, что 100, а не 10? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз