vegapuh Опубліковано: 11 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2010 Может у кого-то завалялось, на металлобазах (на которых я был) или нет в наличии или надо брать меру, резать никто не желает. Строюсь в Пуховке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vegapuh Опубліковано: 11 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2010 И еще необходимо 750 шт кирпича рядового пустотелого и 300 рядового полнотелого с доставкой в Пуховку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rack Опубліковано: 14 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2010 завтра померяю свой кусок что остался ( резали длинную 6-7 метровую,точно не помню,но метра полтора вроде оставалось,не меньше).По чем она щас на металлобазах? я давно уже покупал,не знаю нынешних цен.Но я в Вышгороде,если что сможете отсюда забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rack Опубліковано: 16 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2010 Есть где то метра 2 может чуть больше двутавра.Если интересно - звоните 0503856862 Сергей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vegapuh Опубліковано: 18 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2010 спасибо ! так как вопрос был срочным, то пришлось обзвонить несколько металлобаз и только в одной пошли мне навстречу. Уже все уложили. 78 гривен обошелся кусок 1,25. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз