Aurore Опубліковано: 10 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 Отдам стиральную машину Bosch. Голосеевский рн, "Сталинка". Самовывоз. Целая, не царапаная, не гнилая, работает отлично. Инструкция - на немецком (ввёз в украину в 2002м году). Отдаю с связи с покупкой новой. Хочу детский уголок (лесенка + кольца + перекладина ) или что-нибудь детячье (гривен на 500). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dessa Опубліковано: 10 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 А телефончик можно? Как связаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 10 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 Отдам стиральную машину Bosch. Голосеевский рн, "Сталинка". Самовывоз. Целая, не царапаная, не гнилая, работает отлично. Инструкция - на немецком (ввёз в украину в 2002м году). Отдаю с связи с покупкой новой. Хочу детский уголок (лесенка + кольца + перекладина ) или что-нибудь детячье (гривен на 500). вторая в очереди а сколько детенышу лет? мальчик/девочка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aurore Опубліковано: 10 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 А телефончик можно? Как связаться? написала в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aurore Опубліковано: 11 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2010 Фото машинки: Тел.: 068_592_8135 или 095_136_1460 Гривен 500 хочу. (Помогу снести погрузить в машину.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 13 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2010 Автору: я давно уже ищу б/у машинку - у меня даже подпись в сообщениях такая. просто был в отпуске... и не заметил. Если никто не заберет - напишите в личку. Даю 550 грн. майю цену нкто не перебьет!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aurore Опубліковано: 16 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2010 тему можно закрывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз