apis1 Опубліковано: 9 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2010 делал ли кто-то беседку или другие конструкции на даче из сд профиля (для гипсокартона)или другого? спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 10 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 делал ли кто-то беседку или другие конструкции на даче из сд профиля (для гипсокартона)или другого? спасибо весной сделал Теплицу!!! Накрвал пленкой!! Но думаю перекрыть поликарбонатом! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 10 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 делал ли кто-то беседку или другие конструкции на даче из сд профиля (для гипсокартона)или другого? спасибо весной сделал Теплицу!!! Накрывал пленкой!! Но думаю перекрыть поликарбонатом! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apis1 Опубліковано: 10 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 весной сделал Теплицу!!! Накрывал пленкой!! Но думаю перекрыть поликарбонатом! каковы размеры теплицы? ветром не погнуло? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 10 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2010 (змінено) каковы размеры теплицы? ветром не погнуло? 3 на 6 метров! стоит как миленькая! пошло около 30 шт длиной 4 м. буду на даче сегодня сделаю фото- виложу Змінено 10 серпня 2010 користувачем Jurij_st Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 18 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2010 3 на 6 метров! стоит как миленькая! пошло около 30 шт длиной 4 м. буду на даче сегодня сделаю фото- виложу Увы но неполучается сбросить фото! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
konstantin_61 Опубліковано: 25 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2010 3 на 6 метров! стоит как миленькая! пошло около 30 шт длиной 4 м. А какая высота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 26 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2010 А какая высота? Вот так выглядит стойка! На нее пошло 3 профиля! Таких стоек у меня 5 штук! Я делал прорези по средине и скрычивал саморезами! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
konstantin_61 Опубліковано: 26 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2010 А профиль из чего? Оцинкованый быстро проржавеет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз