Roksana Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Имеется начинающий дизайнер, девушка. Сидим и ломаем мозг на тему что подарить. Дизайнеры - они люди креативные. А мы с мужем - ИТшники. Нам сложно придумать что-то нужное и хорошее. Может у кого есть какие идеи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Mars Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Лицензионный Фотошоп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Genkot Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Имеется начинающий дизайнер, девушка. Сидим и ломаем мозг на тему что подарить. Дизайнеры - они люди креативные. А мы с мужем - ИТшники. Нам сложно придумать что-то нужное и хорошее. Может у кого есть какие идеи? какой бюджет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shust Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 можна подарити просто ще один монітор (якщо є лише один). Дуже класно коли усі допоміжні речі кидаєш на один монітор, а другий в тебе строго під десігн. що саме вона дизайнує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Moroz Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Может у кого есть какие идеи? Есть. Килограмм травы. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Mars Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Имеется начинающий дизайнер, девушка. Тебе ж сказали-девушка,а ты ей как корове-травы...Если ты другую траву имеешь ввиду-я думаю простые ИТ-шники такой подарок-не потянут. Это подарок королевский-нужно у Билла Гейтса просить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крися Опубліковано: 6 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 Книгу с разными иллюстрациями или диски с клипартами, они очень хорошо помогают в работе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roksana Опубліковано: 6 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 какой бюджет? Бюджет пока не знаем, так как не знаем сколько человек будет учавствовать в подарке. Мы с мужем или еще друзья подтянутся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roksana Опубліковано: 6 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 можна подарити просто ще один монітор (якщо є лише один). Дуже класно коли усі допоміжні речі кидаєш на один монітор, а другий в тебе строго під десігн. що саме вона дизайнує? Монитор у нее уже есть большой и удобный. Делает она дизайн помещений. Как правильно сказать - не знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 6 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 Заказ, хотя бы самый маленький....на почин. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 6 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 мольберт и беретик :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 6 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 Тебе ж сказали-девушка,а ты ей как корове-травы...Если ты другую траву имеешь ввиду-я думаю простые ИТ-шники такой подарок-не потянут. Это подарок королевский-нужно у Билла Гейтса просить. Ну- да, ну-да.... каждый о своём... Килограмм травы, а не порошка....ёпрст...че покурил-то??? Нехай ко мне подтянуться - я им свежачка наломаю, весь переулок зарос - раньше хоть ментосы на конягах народ пужали, а ща никто и косить не хо... Так что килограмм - без проблем...молоденькой, пахучей.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
e.s. Опубліковано: 6 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 Графический планшет, если у нее его еще нет. Фотоаппарат , если его еще нет , объектив/вспышку к нему, если уже есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз