alyak Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 www.epravda.com.ua/news/2010/08/4/243842/ УКАБ прогнозує збереження цін на хліб до листопада Асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" прогнозує збереження цін на хліб до листопада. Т.е. несмотря на явный рост цен будут терпеть до выборов . Вернее прессовать все производства . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 (змінено) Способ испытанный: буханка будет легчать. ЗЫ Тема вырезана отсюда. Змінено 5 серпня 2010 користувачем AndyAntonov 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalust Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 Способ испытанный: буханка будет легчать. Нет просто недопекают хлеб, я уже в течении 2 лет заметил больше суток дома не хранится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 Способ испытанный: буханка будет легчать. а мука ниже качеством Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 Нет просто недопекают хлеб, я уже в течении 2 лет заметил больше суток дома не хранится. купите себе хлебопечку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaboom Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 Нет просто недопекают хлеб, я уже в течении 2 лет заметил больше суток дома не хранится. Я тоже заметил, через полтора суток - уже плесень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 Можно ещё сменить хлебозавод. Но это если в данном месте нет монополии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз