асстрой Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 Ищу бригаду кровельщиков и разнорабочих. Залить армапояс, выгнать фронтоны, сделать крышу. Объект находится в Боярке. Приступать нужно в самое ближайшее время. Жилья нет. Знакомый мой попросил а ему ну очень срочно, и отказать немогу, человек очень хороший, а мои все бригады заняты. Обращайтесь 050-211-36-12 Олег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kaharluk Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 металочерепица 130 грн м2 свесы 40 грн мп желоб водосток 20 грн мп фронтон 2,5 грн кирп армопояс 500 грн м3 067 548 66 24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
crystall Опубліковано: 4 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2010 Ищу бригаду кровельщиков и разнорабочих. Залить армапояс, выгнать фронтоны, сделать крышу. Объект находится в Боярке. Приступать нужно в самое ближайшее время. Жилья нет. Знакомый мой попросил а ему ну очень срочно, и отказать немогу, человек очень хороший, а мои все бригады заняты. Обращайтесь 050-211-36-12 Олег. Здравствуйте! Проверьте, пож., почту Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mihalkov Опубліковано: 5 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 фронтон 2,5 грн кирп - ОГО! Чего так дорого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
асстрой Опубліковано: 5 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2010 - ОГО! Чего так дорого? угу.......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
асстрой Опубліковано: 6 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2010 угу.......... Всем кто проявил интерес, большое спасибо, тема закрыта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз