Vit3f Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 На Теремках чистят, ул. В. Касияна сегодня в 8-20. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Ладно, со снегом все понятно. Меня все утро распирает, нет сил держаться. Вопрос к противникам Т.Т. котлов: Вы прикрутили газовое отопление в Вашем доме на пару градусов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 На Позняках прошли четыре машины: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Ладно, со снегом все понятно. Меня все утро распирает, нет сил держаться. Вопрос к противникам Т.Т. котлов: Вы прикрутили газовое отопление в Вашем доме на пару градусов? У меня Киевэнерго прикручивает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Плииин, Троещина таки Ж мира? Бальзака сплошная каша... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Ладно, со снегом все понятно. Меня все утро распирает, нет сил держаться. Вопрос к противникам Т.Т. котлов: Вы прикрутили газовое отопление в Вашем доме на пару градусов? strana.ua/news/127547-kobolev-pokazal-skolko-za-sutki-prikrutili-po-vsej-ukraine.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Плииин, Троещина таки Ж мира? Бальзака сплошная каша... А я уже втянулся. 2 часа утром чистка снега 2 часа вечером. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Ладно, со снегом все понятно. Меня все утро распирает, нет сил держаться. Вопрос к противникам Т.Т. котлов: Вы прикрутили газовое отопление в Вашем доме на пару градусов? Я не прикручивал, потому что у меня нет газового отопления. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 На Позняках трактор чистит остановку: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Дивлюсь тему Сергію зафлудили по повній. Ну і я додам стосовно чистки снігу... Жилий комплекс на Соф. Борщагівці. 3 день 3 трактори чистять сніг і збирають його технікою на фото і кінця-краю цьому не видно. Якщо оцінити зі сторони , то потрібно таких як на фото 3-4 пари для нормальноно прибирання і це на невеликий комплекс. Чи є зміст купувати їх заради 1-2 разів на рік, в мене є сумніви.Економічно так точно. Скільки для Києва потрібно такої техніки мені навіть важко уявити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Якщо оцінити зі сторони , то потрібно таких як на фото 3-4 пари для нормальноно прибирання і це на невеликий комплекс. Чи є зміст купувати їх заради 1-2 разів на рік, в мене є сумніви.Економічно так точно. Скільки для Києва потрібно такої техніки мені навіть важко уявити... Техніка повинна бути багатофункціональною зі змінними пристроями. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Дивлюсь тему Сергію зафлудили по повній. Ну і я додам стосовно чистки снігу... Никакого флуда, я сам начал, будни сантехников называется. Из за снега, у всех вся работа встала, самый насущный вопрос, как его убирают? Шо, можно поздравить, квартирку прикупил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 ...Скільки для Києва потрібно такої техніки мені навіть важко уявити... Навіщо "уявляти"? Київ чистять більше 300 одиниць комунальної техніки Є дані у режимі онлайн, на карті. Відслідковуються GPS-трекери. На відео теж добре видно. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 ...А для меня они все ......... нехорошие люди. Я это понимаю знаю. Но делать вывод обо всей службе только по своей непочищенной третьестепенной улице - это глупо, мягко говоря. И таки-да - вчера ездил по маршруту Шулявка-Караван, всё было почищено. Я даже фотографировал. А твоя улица, от Грекова, нет. Даже возле посольтва Индии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Саня, спасибо, карта класс. Теперь все вижу, возле меня две снегоуборочные машины. Одна во дворах у метро, другая у ресторана "Дубки". Наверное обед? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 ...Теперь все вижу, возле меня две снегоуборочные машины... И вчера там было почищено всё. Кроме нескольких улиц, да. Фото выложить или на слово поверишь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Блуждающий ТВЭЛ Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Навіщо "уявляти"? Київ чистять більше 300 одиниць комунальної техніки Є дані у режимі онлайн, на карті. Відслідковуються GPS-трекери. На відео теж добре видно. У 50% техники статус "стоит". А за окном валит, мало не покажется. Ждут пока завалит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Фото выложить или на слово поверишь? Ну на кой мне, другие улицы? Меня моя волнует !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 У 50% техники статус "стоит". А за окном валит, мало не покажется. Ждут пока завалит? Откуда я знаю алгоритм? Позавчера тоже валило и техника "стояла". А на утро, блжд, когда снег закончился, всё было почищено. Парадокс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 ...А для меня они все ......... нехорошие люди. Ну на кой мне, другие улицы? Меня моя волнует !!! А коммунальщикам твои волнения по барабану Карма. ---- Машинка на карте уже поехала, кстати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Машинка на карте уже поехала, кстати. Неа, та что возле ресторана стоит. Саня, ты газ прикрутил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Неа, та что возле ресторана стоит. Саня, ты газ прикрутил? Я говорил про другую машину, которая на твоей стороне. Прикрутил, да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Неа, та что возле ресторана стоит. Саня, ты газ прикрутил? А толку? Батареи закрыл, с одной комнаты открыл окно на застекленный балкон, с другой комнаты- дверь. Стояки, увы закрыть не могу. В одной комнате +24, в другой + 26. Балкон на улицу открывать как-то не хочеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 3 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 А толку?... Серега, наш общий друг-автогонщик уже и жалуется :) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 3 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2018 Прикрутил, да. О тож, а я вообще выключил. Добавлено через 1 минуту А толку? Не Серый, в эту игру ты только газовой плитой можешь поиграться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз