tarick Опубліковано: 13 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2019 Просто может так случиться, что перейдет 135 градусов (например подует сильный ветер и они быстрее откроются ... ) и тогда из 136 градусов он не сможет закрыть. Нужно будет разблокировать привода и призакрывать. Но с самими приводами ничего не случиться Отлично. Открыться больше критичного там и сам столб не позволит, так что дополнительных упоров наверное и не буду ставить. Просто есть разные режимы для лампы: предварительное моргание (которое не регулируется), моргание во время работы, моргание после остановки. Я так понял, что Вы хотели уменьшить именно время предварительного мограния... А так все правильно )))Вот, это точно то, что у меня включено: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 14 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2019 Отлично. Открыться больше критичного там и сам столб не позволит, так что дополнительных упоров наверное и не буду ставить. А вот если будет упираться в столб и пытаться открыть дальше, то это уже плохо, может поломать петли ворот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 14 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2019 А вот если будет упираться в столб и пытаться открыть дальше, то это уже плохо, может поломать петли ворот.Спс, проконтроллирую еще раз чтобы до столба не могло достать. А задержку открытия/закрытия вчера отключил, теперь начинает сразу после нажатия на кнопку. Добавлено через 3 минуты А если не секрет, сколько стоит установка автоматики на ворота профессионалами? (нужно объяснить жене сколько я сэкономил, сделав это самостоятельно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 14 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2019 Спс, проконтроллирую еще раз чтобы до столба не могло достать. А задержку открытия/закрытия вчера отключил, теперь начинает сразу после нажатия на кнопку. Добавлено через 3 минуты А если не секрет, сколько стоит установка автоматики на ворота профессионалами? (нужно объяснить жене сколько я сэкономил, сделав это самостоятельно) Примерно 2500 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 14 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2019 Примерно 2500Но это ж наверное без рытья траншей и прокладывания проводки... Бо я задолбался не на 2500, а на все 5000 :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 15 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2019 Но это ж наверное без рытья траншей и прокладывания проводки... Бо я задолбался не на 2500, а на все 5000 :D То ціна у євро Дроти ще десь плюс 1200, різання асфальту орієнтовно 150 грн за метр погонний. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 15 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2019 То ціна у євро Дроти ще десь плюс 1200, різання асфальту орієнтовно 150 грн за метр погонний. В евро такие цены выставляют новички, у профи те же цифры в фунтах стерлингов). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 15 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2019 В евро такие цены выставляют новички, у профи те же цифры в фунтах стерлингов). То я тоді хто? Бо то ціни у грамах золота 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 (змінено) Попросили поставить автоматику ATHOS AC A25 на роспашонку. Все нормально працює, тільки чомусь таймер не працює як треба. Написано, що час роботи по регулятору - від 5 до 90 сек. Коли ставлю регулятор в 0 - то відключає мотори десь через 90сек, коли кручу по годинниковій стрілці, то ще більше. Я й не чекав, бо, хоч виставив нагрузку, що легко створки рукою зупинити, все одно мотори гріються. Процесор бачить зміну напруги на регуляторі, бо починає ерр моргать. Кнопкою S2 більше 5сек зберігаю в памяті, він гасне. Явно щось проц глючить. Сказав, хай поки сам вручну виключає, хоч це неправильно. Я щось не знаходжу ще якихось підводних каменів в цьому в настройці. Напевне хай звертається туди, де її купляв. Змінено 20 березня 2019 користувачем Karalex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 21 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2019 Karalex, автоматику BFT продает ГАНТ, возможно сервисный центр поможет разобраться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 22 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2019 Karalex, автоматику BFT продает ГАНТ, возможно сервисный центр поможет разобраться. Я щось і не запитав, де він її купляв. Ще в тому році. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zzz2000 Опубліковано: 27 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2019 Здравствуйте. Нужна автоматика на распашные ворота. Створка 190*180 см легкая. Рама металлическая, наполнение - дерево. Открываются наружу. Если найдется и тот кто установит - будет замечательно. г. Киев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 28 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2019 Здравствуйте. Нужна автоматика на распашные ворота. Створка 190*180 см легкая. Рама металлическая, наполнение - дерево. Открываются наружу. Если найдется и тот кто установит - будет замечательно. г. Киев. Добрый день. Можете фотографию столба, ворот и проема отправить? Нужно увидеть ребро жёсткости для крепления привода к створке, понимать как крепить привод к столбу, наличие кабелей для подключения приводов, фотоэлементов, сигнальной лампы. Вам нужно покупать из одних рук автоматику и монтаж с гарантией на объекте, а не в сервисном центре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 28 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2019 Допоможіть з вибором автоматики для розпашних воріт Довжина створки 230см , вага під 200кг Можливість встановити на місце зі стовпом №2 ( краще щоб нічого не видовбувати) Вимоги 1. Встроєні кінцевики 2. Надійність Раніше рекомендували Came krono 1 Готовий розглянути його або інший варіант , ціни в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 29 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2019 Допоможіть з вибором автоматики для розпашних воріт Довжина створки 230см , вага під 200кг Можливість встановити на місце зі стовпом №2 ( краще щоб нічого не видовбувати) Вимоги 1. Встроєні кінцевики 2. Надійність Раніше рекомендували Came krono 1 Готовий розглянути його або інший варіант , ціни в ЛС Не станет автоматика на правую створку на уровне цоколя + закладные для нее выше указанного места. Кирпич из которого выложены столбы хрупкий, в него надежно закрепить не получится. Krono 1 хороший вариант, упоры для створок в положении открыто ставить можно? Krono1 работает без концевых выключателей по механическим упорам. Упор нужно поставить в глубину двора на 800-900 мм. Возможно будете спотыкаться об него. Лучше поставить Krono2 с микровыключателями. Как расположена створка в проеме можете показать или написать? В каком населенном пункте нужно ставить автоматику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 29 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2019 На фото видно що ворота по центру стовпа. Кроно не стане без танців з бубном. Як, в-принципі, і вся лінійна (ну крім пари китайців). Раджу не забувати про вітрові навантаження. Я б ставив came ferni, причому ставив його вище. Плюс електрозамок вниз, щоб надійно зафіксувати стулки у закритому стані. Добавлено через 3 минуты А, Вратарь, це - Рівненська область. Наскільки я пам'ятаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 29 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2019 ferni теж навряд чи стане на правий стовп. хіба що трохи зрізати зверху профлист. Виходячи з кольору профлиста, що він фасадною частиною у двір - то прфлист автора повідомлення, тому проблем з сусідами через підрізку не має виникнути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 29 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2019 Не станет автоматика на правую створку на уровне цоколя + закладные для нее выше указанного места. Кирпич из которого выложены столбы хрупкий, в него надежно закрепить не получится. Krono 1 хороший вариант, упоры для створок в положении открыто ставить можно? Krono1 работает без концевых выключателей по механическим упорам. Упор нужно поставить в глубину двора на 800-900 мм. Возможно будете спотыкаться об него. Лучше поставить Krono2 с микровыключателями. Как расположена створка в проеме можете показать или написать? В каком населенном пункте нужно ставить автоматику? Вараш\Кузнецовськ Створка по центру стовпа п.с. я проти мех.упорів і обома руками за мікровиключателі Добавлено через 4 минуты На фото видно що ворота по центру стовпа. Кроно не стане без танців з бубном. Як, в-принципі, і вся лінійна (ну крім пари китайців). Раджу не забувати про вітрові навантаження. Я б ставив came ferni, причому ставив його вище. Плюс електрозамок вниз, щоб надійно зафіксувати стулки у закритому стані. Добавлено через 3 минуты А, Вратарь, це - Рівненська область. Наскільки я пам'ятаю. Ок а якщо вирізати кусок того фундаменту що під забором ? п.с. я схильний поставити привода вниз , замок по середині (так як кірпіч довіри на установку привода не викликає.... а внизу всеж таки фундамент) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 29 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2019 Есть линейные привода которые можно установить без врезания (расстояние от края столба до петли 200 мм), но они без концевых выключателей, нужны упоры. Это: FAAC GENIUS G-BAT и FAAC 414 LONG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zzz2000 Опубліковано: 30 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2019 Добрый день. Можете фотографию столба, ворот и проема отправить? Нужно увидеть ребро жёсткости для крепления привода к створке, понимать как крепить привод к столбу, наличие кабелей для подключения приводов, фотоэлементов, сигнальной лампы. Вам нужно покупать из одних рук автоматику и монтаж с гарантией на объекте, а не в сервисном центре. Вот так выглядит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 30 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2019 Вараш\Кузнецовськ Створка по центру стовпа п.с. я проти мех.упорів і обома руками за мікровиключателі Ок а якщо вирізати кусок того фундаменту що під забором ? п.с. я схильний поставити привода вниз , замок по середині (так як кірпіч довіри на установку привода не викликає.... а внизу всеж таки фундамент) Ми ось недавно так ставили, але були нормальні закладні в стовпчику, хоча самі блоки дуже крихкі були. Від перфоратора 6мм або тріскалися, або взагалі відсовувалися. То сверлили дрелькою легенько під дюбеля для кріплення коробки автоматики. В воротах за металопрофілем є профільна труба. То в неї й кріпили. На правий мотор в паркані була ніша. В дворі упори не ставили - просто циліндри були повністю втягнуті. А вже посередині для закритих зробили акуратний упор, щоб не різав колеса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xnpp Опубліковано: 30 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2019 Ми ось недавно так ставили, але були нормальні закладні в стовпчику, хоча самі блоки дуже крихкі були. Від перфоратора 6мм або тріскалися, або взагалі відсовувалися. То сверлили дрелькою легенько під дюбеля для кріплення коробки автоматики. В воротах за металопрофілем є профільна труба. То в неї й кріпили. На правий мотор в паркані була ніша. В дворі упори не ставили - просто циліндри були повністю втягнуті. А вже посередині для закритих зробили акуратний упор, щоб не різав колеса. це собі робили ? можна близьке до стовпчика фото з закріпленою штангою ? на який кут відкривається ?) п.с. можна навіть відео залити , як працює ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 31 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2019 Відкривається майже перпендикулярно. Не робили 90, бо права билася б вітром об паркан, а ліва перекриває фіртку. Проєм 5м, то вистачає чоловіку з великим запасом. Фотки не робили так, бо було багато роботи, хотіли за день встигнути. Ще ж бруківку розбирали, бо майстри ніби кабель кидали та не туди і не такий. Це ми на заказі були. Надіюсь найближчим часом там не будем, хай працюють собі. Якось так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 31 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2019 В евро такие цены выставляют новички, у профи те же цифры в фунтах стерлингов). Невже ніхто в своїх хотілках до кувейтського динара не доріс. Так і застрягли самі самі профі на фунтах стерлінгів.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 1 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2019 це собі робили ? можна близьке до стовпчика фото з закріпленою штангою ? на який кут відкривається ?) п.с. можна навіть відео залити , як працює ? Я Вам чуть выше предложил автоматику такого типа, но они все без концевых выключателей. Можно играться временем работы и тогда они просто будут останавливаться по времени, правда каждый раз в новом месте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз