Данила Опубліковано: 10 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2008 Ребята, привет, подскажите контакты перевозчиков земли , глины на подсыпку в р-не Осокорков ... или может кто знает где там котлован рядом роют... а то мне зарядили 250 гривен за камаз, как то много... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАКАР Опубліковано: 11 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2008 Так это стоимость работы машины или вы тачками заберете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vano Опубліковано: 12 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2008 а то мне зарядили 250 гривен за камаз, как то много... это не много Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vano Опубліковано: 12 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2008 ,,, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Айрин Опубліковано: 14 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 а то мне зарядили 250 гривен за камаз, как то много... Ха! Это очень немного! Поделитесь контактами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 14 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 Я грунт на подсыпку покупаю по 30 гривень за ЗИЛа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данила Опубліковано: 14 січня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 Есть дешевле. Найду, выложу контакты. ЗА 250 - Славик 8067 447 18 35 а то мне зарядили 250 гривен за камаз, как то много... Ха! Это очень немного! Поделитесь контактами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данила Опубліковано: 14 січня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 Я грунт на подсыпку покупаю по 30 гривень за ЗИЛа. Подскажите, плз. Контакты , если не жалко... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 14 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 Я завтра-послезавтра несколько машин глинозема вывожу, если успеете, черканите в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данила Опубліковано: 14 січня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 Я завтра-послезавтра несколько машин глинозема вывожу, если успеете, черканите в личку Отписал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 14 січня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2008 Я грунт на подсыпку покупаю по 30 гривень за ЗИЛа. Подскажите, плз. Контакты , если не жалко... Видел где я живу? :wink: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данила Опубліковано: 15 січня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2008 Я грунт на подсыпку покупаю по 30 гривень за ЗИЛа. Подскажите, плз. Контакты , если не жалко... Видел где я живу? :wink: супер.. Аж настроение поднялось... Удачи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 13 лютого 2008 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2008 кому нужен грунт на подсыпку ,на след. неделе можно организовать 15 камазов ( котлован будут копать в бортничах), цена 250 грн машина. кому интерсно дам контакт водителя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ferzь Опубліковано: 14 лютого 2008 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2008 кому нужен грунт на подсыпку ,на след. неделе можно организовать 15 камазов ( котлован будут копать в бортничах), цена 250 грн машина. кому интерсно дам контакт водителяКамазы 18-20т?если да забераю всё. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 15 лютого 2008 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2008 Камазы 18-20т?если да забераю всё. да нет ,обычный 5511( 11 тон) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karlson Опубліковано: 18 лютого 2008 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2008 Есть около 2х машин глины. Отдам бесплатно. Самовывоз из Васильковского р-на (около Мотовиловки). После копки колодца осталось. Может кому надо? 80965110310 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз