KBM Опубліковано: 5 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2010 Подскажите где можно купить небольшой объем - 3 кубометра бута (фр 150-300) с доставкой в Вышгород? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Иванов Опубліковано: 6 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2010 на выезде из киева по житомирской трассе возле КП смотрели ?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KBM Опубліковано: 6 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2010 смотрел были камазы и мазы - минимум 8 кубов (10 тонн) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Иванов Опубліковано: 6 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2010 а под заказ они уже не возят ?? от блин дожили.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
daniel Опубліковано: 9 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2010 если есть физичиские навыки и возможность самовывоза - то могу показать где бесплатно можно набить бута ;) п.с. правда это 100км от Киева по Житомирке :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KBM Опубліковано: 12 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2010 Спасибо. Уже завез. Конечно доставка обошлась недешево. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
daniel Опубліковано: 12 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2010 а сколько, если не секрет? у меня тут по месту КАМАЗом мне привозили за 270 грн кажись.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KBM Опубліковано: 14 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2010 3 куба бута с доставкой обошлись 1400 грн. Дешевле не нашел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз