Хотовский Опубліковано: 5 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2010 участок свой 13,4 сотки, коммуникации по улице, соседи живут. 3500 у.е./сотка. Пишите, спрашивайте.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Semenovsky Опубліковано: 5 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2010 участок свой 13,4 сотки, коммуникации по улице, соседи живут. 3500 у.е./сотка. Пишите, спрашивайте.... Призначення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хотовский Опубліковано: 6 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2010 Призначення? для: "Будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anyutka Опубліковано: 6 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2010 Эх...если бы соток 7-8:( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хотовский Опубліковано: 6 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2010 Эх...если бы соток 7-8:( да, поделить на два участка не получится. На, сколько я знаю там меньше 12 соток участков вообще нет. Дорого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хотовский Опубліковано: 7 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2010 добавлю фотку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anyutka Опубліковано: 7 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2010 да, поделить на два участка не получится. На, сколько я знаю там меньше 12 соток участков вообще нет. Дорого? наверно цена хорошая...но нам много Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 7 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2010 Хочу его посмотреть. Как с Вами связаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хотовский Опубліковано: 13 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2010 Корректируем цену. Участок 13,42 сотки, коммуникации по улице, соседи живут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хотовский Опубліковано: 20 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 2010 Все спасибо, сегодня получен задаток. Тему можно убирать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз