InSAn Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Мне кажется, что Вам нравится сам процесс продажи, а не результат Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Абсолют256 Опубліковано: 17 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2017 Не вы не правы, просто я как бы забыл про него, а тут на днях два человека позвонили так думаю обновлю....мож продам.... Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 17 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2017 Не вы не правы... Мой прошлогодний вопрос все также актуален Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Абсолют256 Опубліковано: 22 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2017 Мой прошлогодний вопрос все также актуален Давайте я вам НП вышлю...или 27 го до обеда буду в Киеве маршрут Лесная-Оболонь, какие вам там нужны стволы? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Абсолют256 Опубліковано: 16 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 Апнем малость совсем за него забыл Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 Что есть в наличии и какая цена? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення