sadovnik 5 Опубліковано: 29 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2010 Уважаемые форумчани, может у кого остался не большой кусочек 15 - 30см. металлического конька коричневого цвета. Буду очень признателен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 29 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2010 В ЭЦ продают по м/п, стоит 15 грн...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sadovnik 5 Опубліковано: 29 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2010 В ЭЦ продают по м/п, стоит 15 грн...... Если ЭЦ это Эпицентр, то коньки продаются только 2м/п. по 63гр.25коп. и платить за кусочек 15 – 30 см. как то нет охоты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 30 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2010 Конек нужен круглый? У меня где-то Руукки валялся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sadovnik 5 Опубліковано: 30 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 30 червня 2010 Конек нужен круглый? У меня где-то Руукки валялся. Gonchik, доброе время суток. СПАСИБО! Подойдет все, там не большую площадь закрыть. На пишите, как с ВАМИ встретиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2010 Поцарапаный, конечно. Если нужен - забирайте. Тел. в личке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
марио Опубліковано: 5 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2010 если не ошибаюсь вы на осокорках!Можете ко мне в выходные подьехать в район "Белой дачи" есть у меня такой кусочек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sadovnik 5 Опубліковано: 5 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2010 если не ошибаюсь вы на осокорках!Можете ко мне в выходные подьехать в район "Белой дачи" есть у меня такой кусочек. Большое спасибо, Осокорцы, нашли кусочек в сарайчике затерялся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз