Mitka Опубліковано: 27 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2010 Собственно, описание "проблемы" в заголовке. Форумчанин Metis выразил мнение, что это нарушение норм и могут быть проблемы при вводе в эксплуатацию. Что-то мне подсказывает, что он прав Ваше мнение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Наблюдатель Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 По действующим нормам расстояние от кабеля до водопровода должно быть не менее 1 метра! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Конечно прав Ваш консультант, я бы заставил переделать..за деньги, если нужен положительный результат... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mitka Опубліковано: 28 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Конечно прав Ваш консультант, я бы заставил переделать..за деньги, если нужен положительный результат... Будем переделывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз