vladf Опубліковано: 26 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2010 Нужен поставщик материалов от Церезита - короед СТ-63(около 500 м2 с колеровкой Дакота 3), грунтовка СТ-16 на ту же площадь. Прошу расценки за единицу продукции присылать в личку. Срок заказа и доставки- на 30,06,10, оплата по доставке на объект. Если есть возможность поставки пенопласта 5 см+пенопласт половой 3 см, сетки, дюбеля, перфоуголок-буду только рад! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PROFITEC Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Нужен поставщик материалов от Церезита - короед СТ-63(около 500 м2 с колеровкой Дакота 3), грунтовка СТ-16 на ту же площадь. Прошу расценки за единицу продукции присылать в личку. Срок заказа и доставки- на 30,06,10, оплата по доставке на объект. Если есть возможность поставки пенопласта 5 см+пенопласт половой 3 см, сетки, дюбеля, перфоуголок-буду только рад! Ответил в личн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pilgrims Опубліковано: 29 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2010 Сбросил цены в личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stroytorg Опубліковано: 29 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2010 Нужен поставщик материалов от Церезита - короед СТ-63(около 500 м2 с колеровкой Дакота 3), грунтовка СТ-16 на ту же площадь. Прошу расценки за единицу продукции присылать в личку. Срок заказа и доставки- на 30,06,10, оплата по доставке на объект. Если есть возможность поставки пенопласта 5 см+пенопласт половой 3 см, сетки, дюбеля, перфоуголок-буду только рад! Цены в личке! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз