judy Опубліковано: 20 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2007 Когда не было нужно, постоянно натыкалась на темы, теперь нужно срочно заказать лес - планирую начать крышу 8 января, как раз когда почти никто еще не может начать работать... Подбросьте плиз координаты.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нина Опубліковано: 20 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2007 В каком районе Вам нужно? Я недавно покупала прекрасный лес на крышу в Осокорках - 1100грн/куб.м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Amazonka Опубліковано: 20 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2007 Я все дерево себе на стройку заказывала в одной конторе, тел. 227-63-89 Наталья. Цена по состоянию на октябрь-ноябрь была 1000грн./м3 (доска обрезная и брус). Качеством материала, сроками поставки и вообще общением осталась довольна. Заказ принимают по телефону, расчет по факту доставки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Белая Рысь Опубліковано: 20 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2007 Нина, а Вы у Жени покупали? Вы довольны? Есть еще на Выдубичах хороший пункт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нина Опубліковано: 21 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2007 Да, у Жени, лес прекрасный, недорого, доставка в срок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
judy Опубліковано: 21 грудня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2007 Огромное спасибо всем!! Кто ответил сюда и в личку. Чтобы я без Вас делала... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sevlad Опубліковано: 24 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2007 Да, у Жени, лес прекрасный, недорого, доставка в срок. А тел? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нина Опубліковано: 25 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2007 8 067 724 01 63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз