AsMa Опубліковано: 28 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2013 Кому потрібен ще чайний гриб? Наросло уже чимало, роздарюю (пишіть в приват)! Скоро потепліє і якраз в пригоді стане чудовий напій у домі Откуда забирать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 31 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 Написала в приватне повідомлення, скоординуємося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 31 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 Написала в приватне повідомлення, скоординуємося. Спасибо, хорошо бы где-то пересечься! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 31 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 Якщо завтра в обід на б-якій платформі метро Куренівської гілки вас влаштує, то смс-ніть ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 26 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2013 Зголошуйтеся охочі: Кому потрібен ще чайний гриб? Наросло уже чимало, роздарюю (пишіть в приват)! чудовий напій у домі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
чебураш Опубліковано: 26 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2013 а что вы делаете, когда уезжаете на пару недель? просто оставляете и сливаете по приезду? он тогда стареет и воняет... и еще - зимой его можно заставить заснуть? а то летом хорошо,а зимой он не нужен и заливать его постоянно - лень) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 28 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 В холоді гриб уповільнює свої процеси, тож можна ставити в холодильник (під нещільною кришкою) Якщо трохи перестояв, то просто промити, він сам по собі не закисає, лиш настій стає надто кислим. А пити можна і зимою, смачно і корисно;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 11 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 Пропозиція знов актуальна. (Київ, місце зустрічі: станція метро чи Троєщина) Кому потрібен ще чайний гриб? Наросло уже чимало, роздарюю (пишіть в приват)! Скоро потепліє і якраз в пригоді стане чудовий напій у домі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex.hohol Опубліковано: 11 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 Пропозиція знов актуальна. (Київ, місце зустрічі: станція метро чи Троєщина) У меня постоянные немного проблемы с поджелудочной , как вы думаете можно его пить или нет. Сегодня только прочитал Вашу ветку и обрадовался , потому-как очень сладкого нельзя (чай , кофе....) , да и других не очень-то. Если у Вас есть возможность поделиться с радостью попробовал -бы как будет поджелудочная себя вести... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 17 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2014 Так, можливість поділитися є, пишіть в приват, коли і де зможемо перетнутися. Щодо показань і особливостей споживання у Вашому випадку раджу почитати в Інтернеті є детальні викладки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gpv Опубліковано: 23 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2014 Так, можливість поділитися є, пишіть в приват, коли і де зможемо перетнутися. Щодо показань і особливостей споживання у Вашому випадку раджу почитати в Інтернеті є детальні викладки. Здравствуйте, я тоже взял бы гриб! На каком метро Вам удобно встретится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 24 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2014 Якщо на Синій гілці, то практично на будь-якій станції, пишіть в приват, як Вам зручніше, скоординуємося) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gpv Опубліковано: 28 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2014 MLV, велике дякую за гриб! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 MLV, подскажите, есть ли еще чайный гриб.. когда-то был у нас..:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 Так, є, пишіть в приват свої контакти та як і коли Вам зручніше зустрітися, я напишу, як мені, і домовимося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Так, є, пишіть в приват свої контакти та як і коли Вам зручніше зустрітися, я напишу, як мені, і домовимося Дуже вдячна Людмилі за привітність та надану консультацію щодо чайного гриба..:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olgaaa Опубліковано: 15 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2014 Так, є, пишіть в приват свої контакти та як і коли Вам зручніше зустрітися, я напишу, як мені, і домовимося а мені можна, якщо у вас ще є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 Живе-росте! тож поділюся залюбки Сьогодні до вечора визначаюся із планами на найближчі дні, напишу в приват, умовимося! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olgaaa Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 Живе-росте! тож поділюся залюбки Сьогодні до вечора визначаюся із планами на найближчі дні, напишу в приват, умовимося! Буду дуже вдячна!)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
juchok Опубліковано: 5 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2015 Нужен чайный гриб в Киеве, пишите (ссылка устарела) плиз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 9 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2015 Нужен чайный гриб в Киеве, пишите (ссылка устарела) плиз. Якщо вам потрібно, то маю на віддачу. В ВК видалила свій профіль, тож напишіть приватним оголошенням тут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: 14 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2015 Поделюсь чайным грибом! Кому надо - пишите! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 28 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2015 закінчилося літо - пора відпусток і роз'їздів, якщо в кого за цей час пропав чайний гриб чи хто хоче завести, то прошу дуже, маю чим поділитися;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ika55 Опубліковано: 30 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2016 закінчилося літо - пора відпусток і роз'їздів, якщо в кого за цей час пропав чайний гриб чи хто хоче завести, то прошу дуже, маю чим поділитися;) Очень хочу завести чайный гриб. Ирина:rolleyeshttp://www.stroimdom.com.ua/forum/images/smilies/rolleyes.gif: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 30 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2016 Очень хочу завести чайный гриб. Ирина:rolleyeshttp://www.stroimdom.com.ua/forum/images/smilies/rolleyes.gif: Є, готова поділитися;), пишіть в приват, чи зможете з Троєщини забрати, або у вт-ср на метро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз