JIJI Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 2 колодца по 2 кольца с переливом. уровень грунтовых вод- предположительно 1,5-2 м. интересуют предложения под ключ - цены в личку, пожалуйста! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
desalv Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Мне делал Danil172 (Юра). Быстро, аккуратно и недорого. Если надо скину контакт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JIJI Опубліковано: 15 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Мне делал Danil172 (Юра). Быстро, аккуратно и недорого. Если надо скину контакт. буду очень рада! спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
veer65 Опубліковано: 17 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2010 буду очень рада! спасибо Выкладывайте всем интересно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kdf Опубліковано: 7 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2010 Мне делал Danil172 (Юра). Быстро, аккуратно и недорого. Если надо скину контакт. И мне пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
desalv Опубліковано: 8 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2010 Привет. Отправил. Кто-то еще делал септик у Юры? От себя могу добавить что щели между днищем/кольцами я бы гидроизолировал. Уже две недели первое кольцо никак не наполнится, видимо просачивается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex30 Опубліковано: 11 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2010 Привет. Отправил. Кто-то еще делал септик у Юры? От себя могу добавить что щели между днищем/кольцами я бы гидроизолировал. Уже две недели первое кольцо никак не наполнится, видимо просачивается. Ходите ТУДА чаще:D Можем приехать помочь заполнить септик Без обид! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз