G_V Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Нам посоветовали ОСБ-плиты для опалубки на фундамент (монолитная лента). Будет ли это дешевле доски (обрезной, необрезной)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 "Да Вы батенька богаты...." однозначно дороже, покупайте доску для опалубки 1 куб = 640-670 грн или поищите б\у будет гораздо дешевле... на форуме проскакивало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 А я использовал ОСБ. И думаю еще 2 раза ее использовать на заливку монолитного пояса. Удобно, легкий вес, технологично. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Насколько я помню- классика- березовая влагостойкая фанера, если нужно многократное использование. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Насколько я помню- классика- березовая влагостойкая фанера, если нужно многократное использование. ламинированная... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EAS Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Насколько я помню- классика- березовая влагостойкая фанера, если нужно многократное использование. ламинированная... в свое время при строительстве дачи в качестве опалубки использовались крышки парт ВУЗа (ламинированное ДСП) - бомба - действительно многоразового использования: фундамент дома, погреб, перекрытие монолитное 2этаж-чердак, потом отдали соседям за пиффо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
G_V Опубліковано: 15 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 покупайте доску для опалубки 1 куб = 640-670 грн Вы имеете ввиду необрезную доску? Т.к. цены на обрезную - 900 грн./куб... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Avlas Опубліковано: 16 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 Если покупать короткую доску 2-2,5 метра можно найти и до 800 грн. Другой вопрос сбивать щиты опалубки из досок, это дополнительное время\деньги. ОСБ уже готово к использованию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 16 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 Нам посоветовали ОСБ-плиты для опалубки на фундамент (монолитная лента). Будет ли это дешевле доски (обрезной, необрезной)? Однозначно дороже! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
G_V Опубліковано: 16 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 Если покупать короткую доску 2-2,5 метра можно найти и до 800 грн. Мы нашли в продаже полуобрезную доску (длина 4; 4,5 и даже 6 м) по цене 400 грн./куб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JIJI Опубліковано: 16 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 Мы нашли в продаже полуобрезную доску (длина 4; 4,5 и даже 6 м) по цене 400 грн./куб. поделитесь, плиз, координатами. нужна доска для опалубки и 2 шт по 6ть метров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IgorP Опубліковано: 16 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 Вы имеете ввиду необрезную доску? Т.к. цены на обрезную - 900 грн./куб... вчера покупал обрезную доску 4,5м для опалубки на zanoza.com.ua (из сухостоя, т.е. возможно с червячками, а какая разница для опалубки? ) по 680 грн., а 900 это цена за обрезную доску из свежего дерева. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inok Опубліковано: 16 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 А после использования ОСБ-плит в качестве опалубки, их можно использовать для покрытия крыши под битумную черепицу??? Естесственно ОСБ-плиты водостойкие... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
G_V Опубліковано: 16 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2010 нужна доска для опалубки и 2 шт по 6ть метров Отправила в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cерж Опубліковано: 8 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2013 может у кого то осталось осб или фанера бу для опалубки, готов купить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dp2000 Опубліковано: 8 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2013 Использовал плиты OSB для отливки стены железобетонной...пока вроде не покрутило))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ihor Опубліковано: 10 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2013 я купив осб-3 22мм по 196грн/шт розміром 125х250см минулого року у Львові. фундамент залив стрічковий, використовував на риштовках при мурівці, при зведенні даху, фундамент гаражу, і як допоміжні щити при всіляких роботах і далі буду використовувати! а дошка це коломийка кожного разу інша, якщо не робити щити одразу, і то під питанням? пи.си. плити розрізав по довжині, отримав 62х250см, з такими легше поратись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 А после использования ОСБ-плит в качестве опалубки, их можно использовать для покрытия крыши под битумную черепицу??? Естесственно ОСБ-плиты водостойкие... нічого з цього не вийде, по-перше осб в любому випадку набере вологи, яка б вона не була... Я так само думав, купив осб з розрахунку спочатку як опалубка а потім під бітумку, ніфіга не вийшло, хоча я брав не дешеве барахло а румунську еггер товщиною 15 мм. Закрити плівкою не вийде, бетон всерівно прорве і буде кака. Якщо не закривати, є як позитив так і негатив, стіна вийде фактурна, з візерунком від плити, негатив: плита більше натягнеться вологи, при демонтажі можуть відрватись частинки верхньго шару плити навіть якщо гарно відійде, буде грязна і з слідами бетону.. Зважаючи на це, я відмовився їх під бітумку, якщо когось влаштує, хай стелить...... Але якщо купити плити з ціллю використовувати їх як опалубку або в інших господарських цілях, то КУПУЙТЕ!!! дуже хороша штука, у мене вже доскам гаплик а плита тримається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз