Работяга Опубліковано: 14 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2010 В хорошем состоянии,по разумной цене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
D.J. Patiphone. Опубліковано: 15 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2010 Мне тоже нужна месилка, я на очереди, заберу своим фургончиком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Boleg2 Опубліковано: 20 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2010 Продаю свою бетономешалку.Цвет синий.Обьём 160л.Проработала без проблем.Строили мне дом. Звоните 332-19-56 Олег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sima_2002 Опубліковано: 21 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2010 Продаю свою бетономешалку.Цвет синий.Обьём 160л.Проработала без проблем.Строили мне дом. Звоните 332-19-56 Олег. А можна ориентировучную цену!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 24 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2010 И ориентировочное фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Boleg2 Опубліковано: 25 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2010 Бетономешалку купили.(Пусть она построит еще не один дом ;) ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
D.J. Patiphone. Опубліковано: 25 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2010 Эх жаль........ проверенная временем ушла в другие руки. Что ещё осталось от стройки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Рутковская Инна Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Эх жаль........ проверенная временем ушла в другие руки. Что ещё осталось от стройки ? techno-brothers.com.ua - вот провереная фирмочка... Доставляют быстро, главное, по Киеву бесплатно, бетономешалочки качественные, а цены самые низкие в Киеве... Не какой-то там Китай... Сама у них брала... Очень советую!!! Жаль, у меня лично б.у. ничего не осталось((((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз