EugeneH Опубліковано: 30 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2012 Справді сусіди. Можу запитати - ви геологію робили під фундамент? Які там грунти? Геологію робив, у мене 6 метрів суглинку, у сусіда 12, просідання суглинку під нагрузкою чимале (точну цифру вже не памятаю). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glirus Опубліковано: 30 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2012 Геологію робив, у мене 6 метрів суглинку, у сусіда 12, просідання суглинку під нагрузкою чимале (точну цифру вже не памятаю). Дякую.Виходить також краще зробити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 30 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2012 И я в Гореничах - на ул. Академическая. Давайте знакомиться. То Ви зорієнтуєте де Ваша вулиця знаходиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skylark Опубліковано: 31 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 добрый день! ма также купили Белогородку! массив Солнечный 1, возле Атомщиков.... геологию делали, но Вам наверно лучше смотреть ту которая на корчах сделана -знаю что там в каком то районе высокие воды грунтовые.... у нас на горе, грунтовые далеко фундамент будете лить без стройпасопорта? акт уже перерегистрировали? мы вот только на следующей неделе собираемся есть на серповую, господи помоги сдать все документы! Мы тоже на Солнечном 1, тоже в пн. собираемся сдавать документы. Обратите внимание на новое расписание на Серповой. Белогородка -пн с 9.00 до 13.00. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 31 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 Рассказываю про ул. Академическая. При въезде в Гореничи со стороны Житомирской трассы, за табличкой "ГОРЕНИЧИ" сразу есть правый поворот -это ул. Снайпера, которая чуть выше переходит в Академическую. Вот там и будем жить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zews Опубліковано: 31 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 Всем привет. Стоянка. Достраиваем свой домик. Фото как-нибудь скину) привет всем. я из Дмитровки (Куба). .... Когда-то ехал к себе на автобусе в Стоянку и забавный случай приключился ( я тогда не знал еще что Куба есть Дмитровка)-автобус полный, едем скучно, полудремая-тут возле КП останавливает автобус пьяный мужик-заглядывает в салон и так медленно шывелит языком "этот автобус на Кубу идет?"... я сначала молчу-думаю мало ли, послышалось... в конце автобуса видать тоже такой незнающий как я попался и раздраженным голосом кричит "Не мужик, этот В Артентину едет, на Кубу те следующий надо". :D:D:D Автобус всю оставшуюся дорогу ехал шатаясь со смеху Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MilaV Опубліковано: 31 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 Мы тоже на Солнечном 1, тоже в пн. собираемся сдавать документы. Обратите внимание на новое расписание на Серповой. Белогородка -пн с 9.00 до 13.00. Спасибо за инфу! вот теперь думаю ехать в 4 утра с возвратом или в 6, и тупо там уже сидеть в машине ждать?:D Вы как, не слышали, люду там много по новому графику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skylark Опубліковано: 31 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 Спасибо за инфу! вот теперь думаю ехать в 4 утра с возвратом или в 6, и тупо там уже сидеть в машине ждать?:D Вы как, не слышали, люду там много по новому графику? По новому графику они сегодня работают первый день. Все, кто пришел сегодня, скорее всего это те, кто случайно попали в свой день, т.е. день, отведенный под их населенный пункт, или может быть сегодня все же принимали по старым правилам??? Как они дальше будут принимать, я думаю кто-нибудь на форуме опишет ситуацию за эту неделю. Надо следить за сообщениями. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 3 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2012 Вы уже построились? Строитесь? Могу поинтересоваться где именно? У нас участок на Л Украинки Привет всем! Я тоже из Гореничей по ул. Л.Украинки. Делал геологию и все разрешительные документы для стройки. Сейчас думаю о скважине и о эл.енергии. Если нужна инфа - пишите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 3 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2012 Хе, сусіди значить, , я на Фермерській, від Вас мій будинок має бути видно Ваш будинок такий як на аватарці?. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 3 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2012 Ваш будинок такий як на аватарці?. Не такий, а він самий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glirus Опубліковано: 3 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2012 Привет всем! Я тоже из Гореничей по ул. Л.Украинки. Делал геологию и все разрешительные документы для стройки. Сейчас думаю о скважине и о эл.енергии. Если нужна инфа - пишите. Еще один сосед Поперло!!! Давайте знакомиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 4 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2012 Не такий, а він самий Вітаю! Може поділитесь інформацією, щодо свердловини? У Роми - дві, у Вас я чув - теж дві, а чому? Чи є різниця в якості води? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 4 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2012 Еще один сосед Поперло!!! Давайте знакомиться Я не против! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 5 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2012 Вітаю! Може поділитесь інформацією, щодо свердловини? У Роми - дві, у Вас я чув - теж дві, а чому? Чи є різниця в якості води? Дякую. Ні, в мене одна. Різниця є, чув що з бучака вода непридатна для пиття, і багата на залізо. З сіноману - придатна для пиття однак багата на мінерали, містить також і залізо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 5 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2012 Ні, в мене одна. Різниця є, чув що з бучака вода непридатна для пиття, і багата на залізо. З сіноману - придатна для пиття однак багата на мінерали, містить також і залізо. Вибачте! Дезінформували. Ви її очищуєте? А ви не розглядали полтаву? Казали не погана, але мабуть дебит малий і з нітратами не гаразд. "Як мед, так і ложкою". У вас немає часом знайомих в РЕС? Дуже електрики хочу. Знаю, що тимчасово Ви можете надати, але хотілося б постійно. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 5 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2012 Вибачте! Дезінформували. Ви її очищуєте? Воду лише очищаю від заліза, хоча мабуть прийдеться ставити і зменшення жорсткості. А ви не розглядали полтаву? Казали не погана, але мабуть дебит малий і з нітратами не гаразд. Бучак у мене на глибині 60 м, сіноман на 110м, полтаву "не розгледів" Кажуть ії в нашому районі немає. "Як мед, так і ложкою". У вас немає часом знайомих в РЕС? Дуже електрики хочу. Знаю, що тимчасово Ви можете надати, але хотілося б постійно. Дякую Вам треба почати з отримання технічних умов (ТУ). "Кінців" в РЕС не маю, то ж посприяти не зможу. З високою ймовірністю, Вам доведеться ставити трансформаторну підстанцію (ТП) чи персональну, чи коллективну. Обленерго не інвестує в розвиток мережі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glirus Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Вам треба почати з отримання технічних умов (ТУ). "Кінців" в РЕС не маю, то ж посприяти не зможу. З високою ймовірністю, Вам доведеться ставити трансформаторну підстанцію (ТП) чи персональну, чи коллективну. Обленерго не інвестує в розвиток мережі. А випадково не знаєте порядок цін в Гореничах для встановлення підстанцї? Також це питання актуальне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 А випадково не знаєте порядок цін в Гореничах для встановлення підстанцї? Також це питання актуальне Все залежить від отриманих ТУ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Все залежить від отриманих ТУ. Скажіть будь-ласка, скільки кВт потребує Ваш будинок? Шкурне запитання для розрахунку потреби в кВт для свого будинку. Або допоможіть з розрахунками. Скільки потрібно кВт одно -трьохфазного струму для будинку для постійного проживання, без ел.котла, ел.сауни. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glirus Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Скажіть будь-ласка, скільки кВт потребує Ваш будинок? Шкурне запитання для розрахунку потреби в кВт для свого будинку. Або допоможіть з розрахунками. Скільки потрібно кВт одно -трьохфазного струму для будинку для постійного проживання, без ел.котла, ел.сауни. Дякую. Без ел. котла 10квт з головою, навіть 5-7 вистачить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Без ел. котла 10квт з головою, навіть 5-7 вистачить Не маловато буде? Водяний насос 2,2кВт, ел. чайник 2кВт, мікроволновка 1 кВт, стац.компьютер 0,6кВт, ел. духовка - 2кВт, пральна з виварюванням - 2кВт, праска і т.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Не маловато буде? Водяний насос 2,2кВт, ел. чайник 2кВт, мікроволновка 1 кВт, стац.компьютер 0,6кВт, ел. духовка - 2кВт, пральна з виварюванням - 2кВт, праска і т.п. Ви самі свої потреби краще знаєте. При наявності вільних потужностей в РЕС рекомендують 15 кВт на коттедж (без ел. котла) При відсутності - тягнути 30 кВ на кілька кілометрів і спонсорувати їм КТП 30/10 :-D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inok Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Гореничи, ул Берёзовая. Танкодром. Наконец-то начали строить домик... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Вас уже так много в Гореничах.:drinks: А, до Милой, никто не добрался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз