Fila Опубліковано: 7 травня 2007 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2007 Лето, раннее утро, Киев-Одесса (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sweden Опубліковано: 14 травня 2007 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2007 Я тут недавно, но вот это мы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sweden Опубліковано: 14 травня 2007 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2007 и это мы.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 15 травня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2007 ООО - лыжники экстремалы у нас появились :-D Добро-пожаловать! Прям с лыжами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elina Опубліковано: 15 травня 2007 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2007 прямо из приэльбрусья :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taurus Опубліковано: 15 травня 2007 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2007 А це дочка зі мною Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 15 травня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2007 Наконец-то :-D - уже год знакомы - а тока шас лица увидел :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taurus Опубліковано: 15 травня 2007 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2007 А це ті люди, через яких мені доводиться ходити в жіночий туалет :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 15 травня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2007 От ці жінки :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexander T Опубліковано: 16 червня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2007 Шо было под рукой. Это лет пять назад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 16 червня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2007 Какой-то грустный ты на фотке - навер. строиться собирался в это время :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 16 червня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2007 Открыл стройпрайсы за июнь 2007 :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инна Опубліковано: 20 червня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2007 Привет всем! Можно к вам присоединиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 20 червня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2007 ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инна Опубліковано: 20 червня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2007 Откуда знакомые? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 20 червня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2007 Привет всем! Можно к вам присоединиться? Все Одесская строй-мафия - теперь тебя знает в лицо С тебя магар... 8) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инна Опубліковано: 20 червня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2007 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olesia Опубліковано: 13 серпня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2007 а вот я, в одессе.. на форуме новенькая, но стройно вливаюсь так сказать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 13 серпня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2007 Оооо, какие глазки хитренькие..... :-D Наших сразу видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olesia Опубліковано: 13 серпня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2007 Оооо, какие глазки хитренькие..... :-D Наших сразу видно. разочарую вас, я киевлянка, в одессе мероприятие посещала )) holiday fashion week в садах победы. это меня подловили во время завтрака, снимали птичку вообще, а получилась я с боржоми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 14 серпня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2007 разочарую вас, я киевлянка. Я про застройщиков говорил - у нас у всех глаза "хитрые" (шутка). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olesia Опубліковано: 14 серпня 2007 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2007 разочарую вас, я киевлянка. Я про застройщиков говорил - у нас у всех глаза "хитрые" (шутка). ааааа ну все равно спасибо на добром слове )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
niki Опубліковано: 30 серпня 2007 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2007 Это Я!!!!!! Собссной персоной..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Casperito Опубліковано: 14 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2007 О! А можно и мне свой пятак вставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 27 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2007 А вот и мои пол дайма (ссылка на изображение устарела) ПыСы Гиннес очччень уважаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз