Homer Опубліковано: 27 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2007 ПыСы Гиннес очччень уважаю Наш человек ЗЫ. А, я больше по нашему-биру 8) оно вкуснее :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 27 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2007 Наш человек таки ДА, Ваш Если б тоько к нашему пЫву приделать пенку Гиннеса, я б тоже наше больше б любила 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 28 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2007 Отмечусь и я. Тем более пивную тему затронули Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mad Опубліковано: 17 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2007 Не смогли пройти мимо этой темы Это мы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 20 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2007 А ет мы Будем знакомы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Белая Рысь Опубліковано: 21 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2007 Чудесное дитя! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 21 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2007 Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 22 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2007 Спасибо. умора шляпка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 22 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2007 умора шляпка :-D То не шляпка. :roll: Это полоска такая. Я сама лепила на первый день рождения. И платтте тожа. на что фантазии хватило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Белая Рысь Опубліковано: 23 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2007 Принцесса!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Amazonka Опубліковано: 27 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2007 А это я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
niki Опубліковано: 29 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2007 И кто это тут старушка?????????? Да вы еще многим молодым джазу дадите.... :-D Не стоит отчаиватсья..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 29 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2007 И кто это тут старушка?????????? Да вы еще многим молодым джазу дадите.... :-D Не стоит отчаиватсья..... Я фигею - начало тридцатки уже старушка... я тада воще дед... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 29 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2007 Подумал, что, свою фото-морду необходимо обновить, рас такая жара про возраст пошла :-D Снимок с передовой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 30 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 ну как же ж без сигаретки.... Штанишки беленькие надел для фотосессии? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 30 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 и грабельки поболее надо ,такому здоровому мужику :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 30 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 Штанишки беленькие надел для фотосессии? Это не только штанишки, это целый комбез. :-D тропический вариант :-D А, грабельки - жены, тещи и сына, они куч понаделали, а я собирал :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Amazonka Опубліковано: 30 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 И кто это тут старушка?????????? Да вы еще многим молодым джазу дадите.... :-D Не стоит отчаиватсья..... Да я и не отчаиваюсь - еще пол-жизни впереди :-D А за комплимент - спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 30 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 Lghomer - ну чисто Штирлиц, помните как он выходил возле своего домика - подгребет 2-3 листочка, сделает затяжку и таким умным выдом думает о переправке пастора через границу... :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 30 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 Lghomer - ну чисто Штирлиц, помните как он выходил возле своего домика - подгребет 2-3 листочка, сделает затяжку и таким умным выдом думает о переправке пастора через границу... :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RUL Опубліковано: 30 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 Я хоть тут совсем недавно, но 5-ть копеек вставлю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 30 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2007 Кэмэлы, знакомые :-D как говорит Кунар, у них морды иорданские... + 1, охотник к нам прибыл 8) Добро Пожаловать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 31 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2007 Lghomer - ну чисто Штирлиц, помните как он выходил возле своего домика - подгребет 2-3 листочка, сделает затяжку и таким умным выдом думает о переправке пастора через границу... :-D ТОЧНО!!!! Саня сделай чб фотку!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 31 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2007 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ROM Опубліковано: 31 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2007 :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз