Бывалый 1 Опубліковано: 10 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2007 Ребята просчитал сегодня свою крышу и немного не в себе %) .Дом небольшой 9,4*12,1 мансарда .утепл.рокмин 100+50 пар+гид барьер мч еффект от тпк стропильная система + работа -вся кроме водостоков и на все про все улетело чуть более 10ти тонн бакинцеф Офигеть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аркадий Опубліковано: 11 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2007 У меня такойже размер, ушло 9000 американских рублей без работы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бывалый 1 Опубліковано: 11 грудня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2007 Робота обошлась 2600доляров делали наши местные, толковые ребята. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 17 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2007 Да, кровельные работы дорожают не по-дням, а по-часам. У нас за МЧ без утеплителя уже цены от 85 до 100грн. Офигеть не встать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexander Pryakha Опубліковано: 21 грудня 2007 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2007 Ребята просчитал сегодня свою крышу и немного не в себе %) .Дом небольшой 9,4*12,1 мансарда .утепл.рокмин 100+50 пар+гид барьер мч еффект от тпк стропильная система + работа -вся кроме водостоков и на все про все улетело чуть более 10ти тонн бакинцеф Офигеть. Вот моя смета по факту, что получилось. Правда у меня крыша с ЦПЧ, - тяжелая, около 10 тонн. Поэтому бОльшие расходы на стропильную систему. Дешевле по работе людей найти не удалось - работала молдавская бригада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз