dimidrolkin Опубліковано: 31 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2010 Понравилась территория в Иванковичах, Гвоздов, Креничи Учаток 6-8 соток, можно в складчину с кем-то. до 2,500 у.я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ronsons Опубліковано: 26 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2012 Продам свой участок под застройку в Крушинке. Участок приватизирован, есть кадастровый номер, газ, свет возле участка. 0664392160 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
szvshnik Опубліковано: 3 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2012 Понравилась территория в Иванковичах, Гвоздов, Креничи Учаток 6-8 соток, можно в складчину с кем-то. до 2,500 у.я. 19 соток в Креничах со стареньким домом за 55 уо с торгом, если интересно можете посмотреть легко делится на 2 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=101407&highlight=%EA%F0%E5%EC%E5%ED%E8%F9%E5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_pt Опубліковано: 9 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2012 19 соток в Креничах со стареньким домом за 55 уо с торгом, если интересно можете посмотреть легко делится на 2 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=101407&highlight=%EA%F0%E5%EC%E5%ED%E8%F9%E5 Простите, но как Вы подразумеваете "легко" разделить участок с односторонним фасадом длиной в неполных 17 м ?.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
szvshnik Опубліковано: 12 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2012 Простите, но как Вы подразумеваете "легко" разделить участок с односторонним фасадом длиной в неполных 17 м ?.. Участок делится поперек, с торца полноценній заезд и по генплану дорога Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 15 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2012 Понравилась территория в Иванковичах, Гвоздов, Креничи Учаток 6-8 соток, можно в складчину с кем-то. до 2,500 у.я. может посмотрите другое направление? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз