Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Підкажіть в суммі скільки КВт я матиму у випадку з 3-ма фазами

sashaMO

Рекомендовані повідомлення

Ні трохи схема не така. У мене на ділянці є стовп і два проводи підведено. Просто поставити шафу обліку з начинкою всередині і підєднати її до стовпа який стоїть прямо за пару метрів від неї. Тобто нічого тянути не треба. Сумму 2,8 тис. грн озвучив електрик який буде те діло все робити і підключтати. Тобто це всі його матреіали і робота + документи за ввід і підключення. Електрика я можу пошукати іншого (дешевшого) тому і питаю чи дана сума адекватна даній роботі і матеріалам (металева труба чи швелер його бетонування в землю, монтаж шафи обліку і все шо в ній: лічильник ввідний автомат, вихідний автомат і одна розтетка, пломбування лічильника і автомата і підключення проводом СИП 10 метрів до стовпа + документи прийомки і ввід в експлуатацію)

 

P.S. Від ідеї тянути кабель поки відмовився оскільки по фінансах не потяну а сусіди поки "думають" а світло мені треба уже тому зупинився поки на 220.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

У меня на 4 есть, только их берут плохо :(

А Вы пощщупать сначала давали....?:lol::lol::lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

...Тяните 3 фазы прямо от ТП, пусть 500м, но это будут деньги, заплаченные за что-то стОящее.

 

+1

 

500 м СИПа обойдуться около 1000 грн + работа(?) если верить РЭС, то столько, сколько материалы, ну 1500 грн... дык в этом случае у Вас будет искомые 10 кВт...

В свете того, что электрик попросил 2,8 за работу, а стабилизатор тянет 5000 грн...

Делайте 1 раз за 3000-5000 грн (как договоритесь с РЭС) и забудем о этой проблеме...а там и другие подтянутся....

С покупкой СИПа могём помочь..

да и на форуме объявлений хватает....

Удачи Вам, не тратьте деньги на фигню....

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нє по перше 500 метрів це тільки відстань до КТП а 4 провода це уже скільки получаєстья 4 тисячі? + робота і тд... Просто у мене зараз кожна тисяча на вагу, у мене будівельні роботи підпирають в строк, тому поки відмовився від цього задоволення. Хочу почути відповідь чи відповідає ціна 2,8 тис. грн за матеріалаи і роботу електрика по встановленню світла безпосередньо на місці?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вы поймите простую вещь:

1. Каждый РЭС - это отдельное государство, со своими "порядками", беспорядками и бардаком. Сколько чего и за что они попросят зависит от тучи субъективных факторов именно Вашего РЭСа, вплоть до личности начальника.

2. Прокомментировать "разумность" цифры 2.8т.гр. и ее соответствие "объему работ" именно в Вашем городе и именно в Вашем РЭСе может только местный "решатель", если найдете такого.

3. Все что происходит до клемм счетчика и накрывается пломбами находится в безраздельной власти РЭСа. Вы можете найти десяток суперпрофессиональных электриков за три копейки, но если РЭС "закозлится", то будете Вы сидеть без света еще 100лет. Вам же бумаги, акты, договора нужны, а не просто кабель со столба кинуть и счетчик в ящик законопатить, правильно?

Вы деньги платите в первую очередь за бумажки и пломбы, а не за работу и провода.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну сумма 2,8 тис. грн це ціна світла уже зі всіма пломбами і дозволами. Тобто плачу 2,8 тис грн і завтра можу користуватись. Це нормальна ціна?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ежели мне память не изменяет, то цена СИП 4х35(50) - 21,4 грн..

завтра могу узнать точно, хотя, как я понимаю, Вы уже определились и будете осваивать 2,8 тысяч грн...

Захотите сделать нормальным образом. обращайтесь, помогу с кабелем...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Був у Ресі ситуація така. Треба повністю прокладати 4-провода СИПОМ на довжину десь 350 метрів. Проект коштує десь 1000 грн + ТУ 350 грн. Задаю питання чого така смішна потужність 3квт трансформатор слабенький чи проводи. Відповідь: трансофрматор нормальний вроді але провода слебнькі треба міняти. Питання чого ж тоді якшо я міняю проводи ви мені пишете таку потіжність :). Відповідь значить треба повністю тянути від тнасформатора нову лінію на 4 проводи а до трансформатора якшо повністю тяунти мабуть буде не менше 500 метрів.

Коротше задовбала мене така розмова і підіхід до справи. Кажу переписуйте Ту на 220 Вт і проект відповідно. Так шо буду робити звичайні 220 і не жужжати. Елктрик який буде робити озвучив ціну 2,8 тис. грн за роботу і матреіали. Сюди входить забетонувати трубу-стойку закріпити на ній шафу поставити лічильник ввідний автомат, автомат на виході, розетка, кинути проводи від стоівпа на лічильник запломбувати і видати всі документи на користування електроенергією. Тобто ця сумма це так иб мовити світло під ключ. Що скажете про таку ціну?

 

Даааа...нежужжать - это по ресовски.. Узнаю почерк...

Ну так примерно пожжужать если -- будет Вам стоить примерно 15-18 тысяч гривен с документами, материалами и работой....

Кстати - Где то лежит у меня счетчик почти новый в комплекте с ящиком, пакетником и автоматами и что там еще нужно к нему - - в позапрошлом году году поставили , а в прошлом - -за ненадобностью убрали - провода поменяли меняли на 3 фазы. Так вот столб выкопали и положили под навес - и в нем все и осталось... Надо будет - -обращайтесь, недорого отдам.....

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

И у мну на складе есть 4шт. MOELLER 3POL PL4 B/6А по 7,81 у.е.:D:D:D

Не примазывайтесь, дяденька...ищите своих покупателей, а не оттягивайте наших.....:-x

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А у меня, а у меня ... а у меня есть PL7 С 0.5A.

Могу спарить в тройку, если кому сильно надо на ввод прикорячить :lol: .

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...