Vit@liy Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Прю! Можливо і обговорювались Але, хто такими користується ? Плюси, мінуси(запропонували по нормальним цінам стоїть питання брати чи не брати ), дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СантехПомощь Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 не сталкивался с такими,а что за страна производитель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Китай , по идее...чтобы там не говорили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Прю! Можливо і обговорювались Але, хто такими користується ? Плюси, мінуси(запропонували по нормальним цінам стоїть питання брати чи не брати ), дякую Наберите лучше в Эпицирке Идмаров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СантехПомощь Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Китай , по идее...чтобы там не говорили ну если цена не более 80 грн за секцию и ещё и Биметалл , то норм. И вопрос ещё, алюминиевые или сталь?%) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Господи, сантехники :) ТермоКрафт - это стальная Турция. Во всей своей красе. Ничего выдающегося как и ничего худого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Господи, сантехники :) ТермоКрафт - это стальная Турция. Во всей своей красе. Ничего выдающегося как и ничего худого. хм...я почему-то думал Китай....ну да ладно, на истину не претендовал, так..где-то что-то слышал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RMP3000 Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 если сомневаетесь в турках . могу предложить керми . корадо . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 18 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2010 Керми я и сам могу, лучше кто б турков предложил и вправду дешево - многие были бы признательны - бюджеты чай не резиновые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RMP3000 Опубліковано: 19 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2010 могу предложить тоже турков - грес сто- со скидкой . вышли спецификацию на радиаторы . люди покупают у кого бюджет маленький и ничего работают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
74791 Опубліковано: 22 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2010 Я пользуюсь, вещь достойная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kraff Опубліковано: 26 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2010 А я знаю венгреские радики, тоже не плохие, лучше турков , и не дороже8-). качество на уровне с корадом и корадо. Так что, если что, добро пожаловать в личку или по аське 342-279-049 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз