Vladimir_UA Опубліковано: 11 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2023 Потрібна порада щодо клея для керамограніту 60Х60 1 см на підлогу в квартирі. Якому з клеїв Крейзель 105, Полімін П-14 або Церезіт СМ-12 надати перевагу? Інших у нас по місцю немає, та й переплачувати на доставках не хочеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 11 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2023 1 час назад, Vladimir_UA сказал: Потрібна порада щодо клея для керамограніту 60Х60 1 см на підлогу в квартирі. Якому з клеїв Крейзель 105, Полімін П-14 або Церезіт СМ-12 надати перевагу? Інших у нас по місцю немає, та й переплачувати на доставках не хочеться. У полимина самое высокое значение мПа, берите его Обязательно промаз плитки и старайтесь не держать его открытым, сразу накрывайте плиткой как нанесли на основание 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2023 И туда же силтек т83. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 12 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2023 В 11.02.2023 в 11:35, Vladimir_UA сказал: Потрібна порада щодо клея для керамограніту 60Х60 1 см на підлогу в квартирі. Якому з клеїв Крейзель 105, Полімін П-14 або Церезіт СМ-12 надати перевагу? Інших у нас по місцю немає, та й переплачувати на доставках не хочеться. Крейзел или Церазит. Полимин уже давным давно как мусор. Крейзел в этом году сугубо по личным наблюдения просел в качестве. Церазитом вообще стараюсь не пользоваться. На сегодняшний день отдаю предпочтение Силтеку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 13 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2023 В 14.12.2022 в 22:10, Vitaliy67 сказал: Церезит 117 Полимин Р24 плиточник сказав для санвузлів брати Поліпласт 11, там де електротепла підлога Поліпласт 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 13 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2023 Ну как минимум скажите какая у Вас плитка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 в санвузли звичайна україньска ті іспанська 45*45 см на підлогу і на стіни 25*60 см (десь так) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 15 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2023 лайк то означає нормальний варіант по клею? дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 15 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2023 Да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 16 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2023 дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) В 13.12.2022 в 10:53, HumanKM сказал: То ж в дану тему про плитку. Коли я вперше клав плитку (кераміка і керамограніт, розміри 15*60 Купив саме такого розміру плитку ,скоро планую укладку,ск мм шви ви робили ? Який мінімум можна? Теж тепла підлога - по клею см 11 чи см 11+ ,чи які +- варіанти ще е в цьому ціновому діапазоні ? Змінено 26 березня 2023 користувачем Asot Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 3 часа назад, Asot сказал: Купив саме такого розміру плитку ,скоро планую укладку,ск мм шви ви робили ? Який мінімум можна? Теж тепла підлога - по клею см 11 чи см 11+ ,чи які +- варіанти ще е в цьому ціновому діапазоні ? Із цих двох клеїв ні один не підходить для ТП. Як по мені вони взагалі ні для чого не підходять. У них один плюс це легко мити інструмент після роботи з ним та видаляти клей із швів якщо десь залишився. Змінено 26 березня 2023 користувачем Shulz 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serd Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 1 час назад, Shulz сказал: Із цих двох клеїв ні один не підходить для ТП. Як по мені вони взагалі ні для чого не підходять. У них один плюс це легко мити інструмент після роботи з ним та видаляти клей із швів якщо десь залишився. Как это не для чего? А штробы закидывать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 4 часа назад, Shulz сказал: Із цих двох клеїв ні один не підходить Порекомендуйте не дуже дорогий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Силтек т83 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 21 годину тому, Asot сказав: Купив саме такого розміру плитку ,скоро планую укладку,ск мм шви ви робили ? Який мінімум можна? Теж тепла підлога - по клею см 11 чи см 11+ ,чи які +- варіанти ще е в цьому ціновому діапазоні ? повторюся - технологічно ці клея не підходять. Але як показує практика - все ок. В мене перший поверх СМ-11, другий СМ-11Плюс. На першому поверсі плитка вже 3,5роки, все гаразд. Не бухтить, не відпадає. І це при тому, що в мене троє дітей котрі скачуть, постійно щось в них падає на плитку, і тд і тп. Тобто навантаження - дай божЕ! Я поклав мабуть 1,5-2 тис м.кв. плитки в своєму житті. І я особисто не згоден з тими хто гнобить церезіт см-11. Як на мене, це найкращий клей з тих що продаються на моєму ринку. В нас нема сілтека, ще там чогось. В нас Артісан, краізель, ... Церезіт це самий дорогий з тих що тут продають. Тому і працюємо ним. Він стабільний по якості. Всі інші сильно гуляють. Я навіть експерименти проводив, є в моїй темі що в підписі. Так от СМ-11 найміцніше склеює в порівнянні з іншими клеями цього діапазону. Тож по факту. Маємо 4 будинки, 3 давні 6-4-3 років і один котрому ще немає року, площею 150-200м.кв. Всі з ТП. Повністю в плитці. Все на СМ-11, та СМ-11плюс. В усіх все ок. Як класти: Брати невелиці площі, а ще краще зробити каретку для нанесення клею, щоб клей не завтрювався. З кареткою можна швидко класти по одній плиточці. Грунтуємо СТ-17 підлогу, наносимо кареткою клей, на плитку мажемо клей на здир. Це дуже зручно робити у двох. Але я й сам справлявся. Що до швів. Підбирайте по естетиці і нерівності плитки. Швом 1-1,5мм, важко корегувати якщо плитка гуляє сильно по розміру. В мене внизу 2мм, а зверху 1 чи 1,5, не памятаю. Брав найменший зазор, бо края плитки мають великий кут, тому по низу плитки шов мвнвмальний, а по верху 3-4мм виходить. Ну і не забуваємо про основу, стяжка має бути якісною і прогрунтованою хорошою грунтовкою. Інакше пофіг клей і технології Змінено 27 березня 2023 користувачем HumanKM 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 В природі відносин замовник - виконавець існує маса регулюючих документів . Як дбн наприклад , різні техкарти і інше . Тому потрібно грати « по правилах». Якщо ви замовник і виконавець в одне лице то там можливо все , на що здатна ваша фантазія. Особисто я раджу використовувати не гірший ( як обумовлено) - бо ціна ремонту ( передєлки ) може вас шокувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 В 27.03.2023 в 07:52, Vitaliy67 сказал: Силтек т83 В принципі норм заходить по бюджету!зайду спитаю ,чи возять у наші края його Аналоги ще е якісь ,на всяк випадок ,якщо не возять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 43 минуты назад, Asot сказал: В принципі норм заходить по бюджету!зайду спитаю ,чи возять у наші края його Аналоги ще е якісь ,на всяк випадок ,якщо не возять? Крейзел повині возити. Так спитайте у них щоб для ТП що можуть привезти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 27 минут назад, Shulz сказал: Крейзел Вкажіть будь ласка який саме !дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 105 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 Полимин р24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 29 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2023 В 27.03.2023 в 07:52, Vitaliy67 сказал: Силтек т83 Замовив такий 380грн ,дякую за підказку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
silver8848 Опубліковано: 3 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 В 29.03.2023 в 21:45, Asot сказал: Порадьте клей для керамограніту формат 100х60 см. На передню стінку каміну. У висоту буде два ряди плитки (над та під каміном по 40 см). Нагрів цегляної стінки приблизно 50-60 град. Там 5 кг клею буде достатньо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 3 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2023 Напевно не моя цитата,я для тп уже купив т83 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз