Andrey Melnick Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 Подскажите пожалуйста, как правильно поступить и куда звонить в деснянском районе.У меня над предполагаемым местом стройки - идут провода, хочу, чтобы доставили один столб, и вывели провода с данной площади... На рисунке видно, что старый дом запитан от другой линии... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 Здесь я вижу 3 варианта решения: 1. Если будете новый дом подключать отдельным вводом, то выносить часть линии обяжут Вас, за Ваши деньги. 2. Вы никому ничего не говорите, сами строитесь, подключаетесь от старого дома и никто ничего не выносит. 3. До начала стройки пишите в Райраду, что Вам страшно жить под проводами и просите их убрать. Но перед началом спора с чиновниками рекомендую хорошо подумать, с какой стороны они смогут Вас зацепить в ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Роман 2 Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 По власному досвіду: звертався в РЕС. Відповіли: один стовб не переносимо - переносимо всю лінію на місце вздовж вулиці. Причина: якщо перенести лише один стовб, то сусідні два будуть хилитись під натягом провода, а сам перенесений стовб - в протилежну сторону від сусідніх. А я кажу : так, блін, поставте розпорки на стовби А вони: сам, блін, розпорки на сусідніх приватизованих ділянках Ми, взагалі поставимо під сумнів приватизацію вашої ділянки на якій стояв наш стовб ! Отакий капець - сижу мовчки разом зі стовбом А перенести лінію - фігня %) проект + демонтаж+монтаж+ "по нормі необхідно ще й ізольований провід між стовбами, сусідніми з ділянкою" Сія сумна казка в Броварському районі. Доречи, хто робить проект - наступна детективна історія ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Melnick Опубліковано: 20 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 Вот залет!!! Я хотел, чтобы сделали - как я обозначил фиолетовым на рисунке... Там соседний участок на доприватизации, и о вообще без света... Т.е. предполагал - доустановить один столб... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Роман 2 Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 А вчому проблема? Там що велика напруга ( тобто 10 Квт). Я знаю, що з такою напругою - 10 метрів до крайнього проводу забороняють будуватись! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Melnick Опубліковано: 20 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 Понимаете - немогу же я дом строить ПОД проводами!(см.рисунок) Ну и расстояние до проводов - лучше сразу 10 метров отграничить... Вот люди говорят - не выносят один столб... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 подавайте письмо на выдачу ту на вынос линий с вашего участка. (естественно все работы будут выполняться за ваш счет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexander Pryakha Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Melnick Опубліковано: 20 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 Вадим, а уточните процесс и последовательность действий, в РЕС я должен написать заявление на ТУ на вынос линий с моего участка? Это долгая процедура? Провода висят прямо над местом предполагаемой стройки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 20 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2007 Вадим, а уточните процесс и последовательность действий, в РЕС я должен написать заявление на ТУ на вынос линий с моего участка? Это долгая процедура? Провода висят прямо над местом предполагаемой стройки... Да. На имя начальника подаете письмо вида: прошу выдать технические условия на перенос(вынос) линий электропередач с моего участка. прилагаете документы на участок, оплачиваете сумму за разработку и выдачу , ждете положенных 30 дней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз