Nobel Опубліковано: 28 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2010 Чим краще пошпаклювати? Чим потім краще оздобити? (покраска - чим, а може щось інше)... Основна вимога: стійкість до неопалювального сезону (просто не вийде ще зимувати в будинку)...тобто плавно охолодиться і буде так всю зиму стояти. Тобто щоб то оздоблення/шпаклювання...і .т.д. не відвалилося в першу ж зиму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KosEroh Опубліковано: 29 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 Я бы посоветовал влагостойкий гипсокартон на клей. Но на зиму не шпаклевать и не красить - пусть пока так постоят, а потом уже вместе со стенами отделать - зашпаклевать и покрасить (желательно фасадной краской, она к влаге устойчивее). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 29 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 Чим краще пошпаклювати? Чим потім краще оздобити? (покраска - чим, а може щось інше)... Основна вимога: стійкість до неопалювального сезону (просто не вийде ще зимувати в будинку)...тобто плавно охолодиться і буде так всю зиму стояти. Тобто щоб то оздоблення/шпаклювання...і .т.д. не відвалилося в першу ж зиму Я категорически советую сделать откосы "теплой" штукатуркой и это удовлетворит всем Вашим требованиям. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leone Опубліковано: 29 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 Я категорически советую сделать откосы "теплой" штукатуркой и это удовлетворит всем Вашим требованиям. здравствуйте, вмешаюсь, а что означает "теплой" штукатуркой? штукатурка сама себя греет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 29 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 здравствуйте, вмешаюсь, а что означает "теплой" штукатуркой? штукатурка сама себя греет? Правильно! Надо под неё электрокабель заложить Ротбанд, Кнауф МП75... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 Гіпсокартону - не хочу...поштукатеруне рівно, відповідно навіщо гіпсокартон мені на стінах??? Кажете, що буде норма Кнауф МП75 або Ротбанд???... А може яку штукатурку/шпаклівку на основі цементу а не гіпсу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 29 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 Правильно! Надо под неё электрокабель заложить Ротбанд, Кнауф МП75... Не совсем так. Обычно стоит индеец с строительным феном и греет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2010 так як відкоси вже поштукатурені- варіант з "теплою" штукатуркою відпадає + сенсу не бачу, так як зовні відкоси будуть утеплятися пінопластом + декоративна штукатурка....промерзати не будуть (перевірено ;)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2010 Чим краще пошпаклювати? Чим потім краще оздобити? (покраска - чим, а може щось інше)... ж зиму відкоси... .. капец ... ну и зачем этих веток плодить десяток. или на русском почитать "западло ". надо ещё на украинском написать , на англ.,исп. откосы- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=19322 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=12920 architector.dp.ua/?catalog&dep=study&arts=5&id=118 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=5621 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=22726 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 1 травня 2010 ці теми я читав, проте ні гіпсокартон ні тим більше пластик на відкосах - мене не цікавить Хто що думає на рахунок покриття "короїдом" вже готових поштукатурених відкосів і фарбування їх в класичний білий колір ??... просто так вже спробував один відкос так зробити....досить таки оригінально...і думаю буде нормально служити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 1 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2010 ці теми я читав, проте ні гіпсокартон ні тим більше пластик на відкосах - мене не цікавить Хто що думає на рахунок покриття "короїдом" вже готових поштукатурених відкосів і фарбування їх в класичний білий колір ??... просто так вже спробував один відкос так зробити....досить таки оригінально...і думаю буде нормально служити Оригінально, але я собі так не робив би. Тоді вже краще фасадною краскою пофарбувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 1 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2010 Я категорически советую сделать откосы "теплой" штукатуркой и это удовлетворит всем Вашим требованиям. Не рассматривется, профиль примыкания там стоит? А чем потом покрасить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2010 ці теми я читав, проте ні гіпсокартон ні тим більше пластик на відкосах - мене не цікавить Хто що думає на рахунок покриття "короїдом" вже готових поштукатурених відкосів і фарбування їх в класичний білий колір ??... просто так вже спробував один відкос так зробити....досить таки оригінально...і думаю буде нормально служити а что , в любой из этих тем, задать вопрос который вас интересует- слабо ?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2010 та не хотілося піднімати теми....девятимісячної давності ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз