Gitan Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Когда на этапе стройки делал себе временный забор из рабицы, то использовал в качестве столбиков асбестовую трубу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Які металеві стовпчики, оцинковані чи з чорного металу і фарбувати? З чорного і фарбувати. Добавлено через 47 секунд ... использовал в качестве столбиков асбестовую трубу. Тогда вовнутрь армированный бетон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 З чорного виходять в 2 рази дешевше оцинкованих, чим покрити щоб найдовше захистити метал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Когда на этапе стройки делал себе временный забор из рабицы, то использовал в качестве столбиков асбестовую трубу. Как временный может и ниче... Но достаточно пьяной шохе въехать в один-единственный асбестовый столбик.... И остальные тоже лягут. чим покрити щоб найдовше захистити метал? Цинком . Дешевше - фарбою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Можливо в домашніх умовах покрити нормальнл цинком і де його взяти? Хтось бачив такі стовпи в живу на паркані з сітки Рабиці xn--80acq4ak.xn--j1amh/uk/shop/ocinkovannyj-stolb-dlya-pletenogo-ograzhdeniya-dfl-10-h-2300-x-45 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 З чорного виходять в 2 рази дешевше оцинкованих, чим покрити щоб найдовше захистити метал? Мій алгоритм: механічно болгаркою, перетворювач іржі, грунтівка і фарба по металу в 2-3 шари (останні дві позиції бувають в одній банці). Оцинковані шкода, оскільки в сьогоднішній ситуації навіть звичайні металеві під загрозою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Як розуміти звичайні металеві під загрозою? Вкрадуть чи що? Я планую бетонувати в землі 70-80см., може знаєте перевіреного часом виробника гарноі фарби, грунтовки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Можливо в домашніх умовах покрити нормальнл цинком і де його взяти? В домашніх... Треба ємність, нагріта до Т плавлення цинку, в яку опускаються стовпи і виймаються... Цинк, правда, де придбати, я не знаю. Добавлено через 2 минуты Вкрадуть чи що? Саме так. Я планую бетонувати в землі 70-80см Ой, не смішіть. може знаєте перевіреного часом виробника гарноі фарби, грунтовки? Хаммерайт? Кажуть непогана якість і довго тримається. Я пофарбував Композит 3 в 1, але лише минулого року, тому наскільки воно якісне поки що сказати не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Як розуміти звичайні металеві під загрозою? Вкрадуть чи що? Є така ймовірність. Але треба враховувати місцеву ситуацію. Я планую бетонувати в землі 70-80см., може знаєте перевіреного часом виробника гарноі фарби, грунтовки? Я не знаю Ваш бюджет. Але рабиця підказує, що не дуже. Я брав антикорозійну емаль Compozit 3 в 1. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Метизы-94 Опубліковано: 23 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2020 В домашніх... Треба ємність, нагріта до Т плавлення цинку, в яку опускаються стовпи і виймаються... Цинк, правда, де придбати, я не знаю. Чому б не взяти стовпи козачка? На них цинку 320 г/м2. Для порівняння, на рабиці 50 г/м2. Вистачить на 50 років без підкрашування. Їх трикранна форма додає їм міцності на згинання. І зроблені вони з високовуглецевої рейкової сталі, це добавляє міцності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз